Budoucnost

Zbalit peknu brunetku s tucnym kontom , a o dalsie sa nestarat .

EDIT : TU CO MAM V POPISKU .

K: sloučeno

90210 napsal:
23. tobe bych zase tipoval 22, kdyz mas nick tottias22.:0)

:lol: :lol: :lol:

Ja som sa narodil 22.12.1993 , navyse v 22 chytaval Peter Briza , a volakedy som bol strasne na hokej , tak mi to cislo tak nejak zostalo .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
90210 napsal:
23. tobe bych zase tipoval 22, kdyz mas nick tottias22.:0)

:lol: :lol: :lol:

Ja som sa narodil 22.12.1993 , navyse v 22 chytaval Peter Briza , a volakedy som bol strasne na hokej , tak mi to cislo tak nejak zostalo .
Pééétr Bříza!!! :wink: :D 8)

Topiky BUDOUCNOST z sekce Pokec (o fotbale?!) a Budoucnost ze sekce Komunita sloučeny. :wink:

Chysta sa niekto s karavanom obist svet ? Ak ano , PM !!!

Nie , takto . Napadlo niekoho , alebo je to jeho snom zit v zahranici ?

ČR mi nevadí,sem spokojenej...ale zkusit žít v Římě,nebo Paříži mě hodně láká...ani toková Barcelona by nebyla špatná :Ok: :wink:

Giallorossi1927(rozy-acs) napsal:
ČR mi nevadí,sem spokojenej...ale zkusit žít v Římě,nebo Paříži mě hodně láká...ani toková Barcelona by nebyla špatná :Ok: :wink:

Ja skor do Ameriky , potom na stare kolena si otvorit Pizzerku v Rime - je ich tam malo !!! :joooo:

Mna nie ani svet , ale skor Ameriku , usadit sa niekde na Floride , alebo Miami , a zit dobrodruznym zivotom , mat vedla seba peknu brunetu , blondku , rysavku , to je jedno , cca okolo 35 rokov sa zanu ozenit , zalozit rodinu , a zit bezstarostnym zivotom niekde na plazi :smoke:

Toto chcem zrealizovat , ked dokoncim strednu :smoke:

Ja viem , asi by som to mal dat do dream manager .

Hele , co na to hovorite ?

Code:
http://www.prostaff.sk/sk/Animator.alej

tohleto by ma dost lakalo ,a za tie 3 roky by som na sebe mohol popracovat - myslim fyzicky , rozne tanecky a tak.

za měsíc jedu do Holandska(snad, nechci to zakřiknout)
chtěl bych si tam zkusit kopnout nějakou nižší soutěž