Budoucnost

Prandelli JO , Spalletti NIE .

U mna Lippi , Del Bosque a par jednoseznovych trenerov , ktory dokazali spravit so zapadakoveho tymu slusny tym .

Totti_goal napsal:
Spalletti je moooc dobrej trener...
Souhlas :wink: je mi hodně sympatickej i jako člověk..Pak mám rád Fergusona,Komňackýho,Straku,Wengera,Zolu ale nemám rád Jarolíma,Mourniha...
jo a Uličný je taky borec :wink:

musím říct ?e mě tohle taky napadlo, ale tahle cesta je hoodně dlouhá a ta konkurence je velká :( ..............

jinak, já mám zku?eností dost, na hři?ti jsem odmala a navíc můj otec byl taky trener

já na to seru cokoli psat, to tady rozsekam asi

IE :twisted: :twisted:

sorry, uz jsem nasranej

zkuste prosim nejak dodrzovat to tema treba, kdyz to trochu pujde

Pique napsal:
musím říct ?e mě tohle taky napadlo, ale tahle cesta je hoodně dlouhá a ta konkurence je velká :( ..............

jinak, já mám zku?eností dost, na hři?ti jsem odmala a navíc můj otec byl taky trener
tak koreny mas dobry :wink: muj strejda taky takze sem neco pochytil 8) snad se to splni
a k ty konkurenci...kdyz se budes chovat jak Mourniho tak si te nekde urcite vsimnou :lol:

klida napsal:
já na to seru cokoli psat, to tady rozsekam asi

IE :twisted: :twisted:

sorry, uz jsem nasranej

zkuste prosim nejak dodrzovat to tema treba, kdyz to trochu pujde
Mozilla Firefox FOREVER!!!

For Klida : Myskou oznacis text , das ze kopirovat , ked ti neodosle das spat , a prilepit :lol: :lol: :lol:

sice nevim ted uplne presne o co jde, ale v pohode... j byl nasranej kvuli tomu exploreru

fakt OK

jako malej jsem chtel bejt kosmonautem, ale zatim se mi splnilo jen to, ze jsem (jako brigadu) delal popelare. jsem jeste student a vypada to, ze jeste nejakej patek studovat budu a proto tolik neresim co budu delat. first things first.

Kolko ti je 90210 ? Ja myslel , ze uz okolo 30 .

Inak radsej delat popelare , ako trenovat Lazio .