Budoucnost

vím ?e někteří tady u? pracujou, ale je tady vět?ina studentů, tak mě zajímá, jak se vydíte do budoucna, nebo co si představujete ?e budete dělat??

ale vá?ně, ne ?ádný: ,,Chci být prezidentem, kosmonautem" :lol:

vím ?e někteří tady pracujou, ale je tady vět?ina studentů, tak by mě zajímalo, jak vydíte sami sebe v budoucnu?...co budete dělat, nebo spí? na jakém místě se vidíte?......zkrátka, jak si představujete sami sebe za několik let

ale vá?ně, ne ?ádný: ,,chci být prezident, kosmonaut" :lol: :lol:

Jestli nechce? bejt fotbalista nebo druhej Vito Scala, hodil jsi to do ?patný sekce... házím to do komunity a jdu se zamyslet :lol:

tak to nevim teda..já chci aby mě vzali na ?kolu,abych je úspě?ně dodělal,měl dobrou práci,Sexy přítelkyni,bydlel v Praze,jezdil na ka?dej zápas Sparty a chodil s Romanistama na pivo do Giallorossi :lol:
jo a taky hrál,nebo dělal něco kolem fotbalu,to je muj největ?í koníček a celej muj ?ivot :oops:

co budu dělat, asi lep?í nevědět... a? to přijde, tak to budu ře?it

co bych chtěl, hlavně bejt spokojenej

EDIT: nenene, u? to mam, Sushi si vystuduje právo, bude dělat agenta, prodá v?echny hráče do Říma ... a já budu Sushimu nosit ta?ku

A? budem veľký, budem pestovať "borovice" na Jamajke, celé dni sa váľať na slniečku s mojitom v jednej a pohľadnou mulatkou v druhej ruke a občas brnknem Ko?enému, keď dôjdu prachy.............

..............a potom sa zobudím, zistím, ?e musím vstávať do mojej zav?ivenej, kancelárskej, ka?dodenne viac a viac ubíjajúcej nudy a vyleziem do ulíc s vedomím, ?e MUSÍM, PROSTE MUSÍM DOKONČIŤ TÚ ZAS*ATÚ ?KOLU, aj keby traktory pr?ali!

A to sa mi, prosím pekne, stáva ka?dé ráno. :roll:

kdyz tak vidim soucasny rim, az budu velky, chtel bych hrat stredniho halva za AS. asi zavolam luicanovi, ze bych si zahral proti juve, ale nevim, jestli chytnu levny letenky od SKY EUROPE

Pac chcem byt animator v Egypte , ak viete co to je !

Ne ne , nic kreslit , ale ty , co su cely den na plazy , a vecer vymyslaju zabavny program pre turistov .

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Pac chcem byt animator v Egypte , ak viete co to je !

Ne ne , nic kreslit , ale ty , co su cely den na plazy , a vecer vymyslaju zabavny program pre turistov .

myslím ?e jediný CARLO to pochopil, ?e to má brát vá?ně :)

Ja hlavne rozmyslam o zahranici , pac ma tento vecny zivot na nudnom Slovensku strasne nudi .

Niekedy mi trkne rozmyslat aj nad niakym trenerstvom , ale nie na Slovensku , trebars zacat niekde v Serii C2 v primavere ako nosic vody .

Dalej ma laka amerika , najma Florida , Miami a tieto Slnkom posiate krajiny .

No a to Tunisko , Egypt by tiez nebolo zle , pac sa slnit na Slnku , a byt potom na diskoteke , fotit sa s Turistami nieje tiez zle , a taktiez zdokonalovat sa v cudzich jazykoch .

ja ani nevim...tedka delam MSZ aneb Mechanik silnoproudych zarizeni a vubec me to nebavi...chtel bych byt fotbalovej trener tak doufam ze se to nakym zpusobem podari :)

Totti_goal napsal:
chtel bych byt fotbalovej trener tak doufam ze se to nakym zpusobem podari :)
tak to se doufam chodis divat na treninky... je uplne jedno ceho... jenom abys videl, co tam treneri delaj a co muzes delat lip

tohle je zkracena verze, sorry... posranej IE v posrany knohovne

klida napsal:
Totti_goal napsal:
chtel bych byt fotbalovej trener tak doufam ze se to nakym zpusobem podari :)
tak to se doufam chodis divat na treninky... je uplne jedno ceho... jenom abys videl, co tam treneri delaj a co muzes delat lip

tohle je zkracena verze, sorry... posranej IE v posrany knohovne
jojo chodim a kdyz sem jeste hraval, tak sem obcas trenoval pripravku a hafo me to bavilo 8) jednou dotahnu rim k Treblu - to je muj sen!

Carlo Zampa(TottiAS22) napsal:
Tak by som u teba zacal uz teraz , a mozno s teba za chvilu bude druhy Unai Emery .
tak Emeryho nijak neobdivuju...kdyz uz tak Spalletti, Prandelli a bodrej moravak Peta Ulicny... :D