Brighi + jeho asistent

ČŮRÁK.

ja by som to zas tak moc nehrotil. proste shit happens. konkrétne v Serii A už som videl ďaleko väčšie zmrdstvá.

nad takýmito vecami vyplakávajú laziáli.

Mohl za to lajnovej, ne hlavní.

Lajnovej stál blbě, jako kokot někde v přeboru, a tak mu to pohled zkreslil. Bohužel zvedl praporek ještě dřív, než se Osvaldo pověsil do vzduchu. Kdyby počkal a viděl pak tu nádheru, třeba by ho nechal dole. Jak ale říká danko, shit happens.

Je to na piču, protože nebyl uznanej dost pravděpodobně potenciální gól roku.

laziáli brečej, když jim nikdo nic nedělá... a já ani nebrečim, jen nadávám, uplně mi ten včerejší zápas zhořknul

mohl za to pomezní, ale ten nevím jak se jmenoval :lol:

obecně mě sere, že se do fotbalu ještě nezavedlo video... v sobotu ti kokoti z milána dali gól z ofsjdu plus (!) po zpracování rukou...

Francesco Totti AS napsal:
velká kaňka na jinak perfektním zápase

si ani nemyslim, uplně mi nevoněly karty (nebo spíš nekarty) pro hráče lecce... ale to už je maličkost teď

Sushi napsal:

si ani nemyslim, uplně mi nevoněly karty (nebo spíš nekarty) pro hráče lecce... ale to už je maličkost teď
mě to neuznání Osvaldova gólu hodně štve!!! mohl mít už 6 gólů a neztrácel by kontakt se špicí střelecké tabulky a konečně by zavřel ústa všem pochybovačům o jeho povolání do repre...no i když jeden gól na tom asi stejně nic nezmění :D

Sushi napsal:

mě to neuznání Osvaldova gólu hodně štve!!! mohl mít už 6 gólů a neztrácel by kontakt se špicí střelecké tabulky a konečně by zavřel ústa všem pochybovačům o jeho povolání do repre...no i když jeden gól na tom asi stejně nic nezmění :D

jeden gól nic nezmění, i když jasně.. mě štve JAK ten gól dal...