Brescia - Roma

Dnes, 19:30, Stadio Mario Rigamonti

Nebudu Cristante, Smalldini, Miky a Jesus.

Digi Sport 1

Líbí 😁👌😁 mám 10 piv a půl litra v sobě a přesto se nato nedá dívat 🙉 jdu dát dalšího půl litra a třeba 1:0 vyhrajeme

Já už pevne doufám v to, že ten Americkej jouda klub prodá. Jinak kádr je kvalitou tak na střed tabulky a bohužel ani Fonseca s tím nic neudělá ani kdyby chtěl sebevíc.

Pasta

Jinak welcome back Nicolò a kalijic to udělal pěkně u toho gólu

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já viděl až druhou půli a stěžovat si teda nemůžu... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Když už nic, aspoň máme širokej kádr, podívejte se, jak na úzkej dojely mrdky bleděmodré.

daje

Teď trochu z jiného soudku co říkáte na penalty Juve!!!ty zmrdy dotlačí vždy k titulu fraška a hnus italské ligy!!!! To je ostuda co ti sudí dokážou .ji a za dnešek jsem rád za 3 body trochu nnasracky ale skoro cajk

pasta napsal:
Teď trochu z jiného soudku co říkáte na penalty Juve!!!ty zmrdy dotlačí vždy k titulu fraška a hnus italské ligy!!!! To je ostuda co ti sudí dokážou .ji a za dnešek jsem rád za 3 body trochu nnasracky ale skoro cajk

V zájmu zachování duševního zdraví si to nepouštím.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
pasta napsal:

V zájmu zachování duševního zdraví si to nepouštím.
Nápodobně
Obecně pokud tam něco bylo tsk se nedivím, atalanta je reálný riziko a zkušenej kriminálník nenechá vůbec drama začít, takhle to utnuli ještě daleko a zbytek budou vždycky jen spekulace, sami jsme na místě atalanty xkrat byli...

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Druhej poločas luxus, líbila se mi i hra i výsledek.

Ten systém se třema obráncema nám sedí, je to vzadu jistější. A mít na dva ofenzivní záložníky pod Džekem na výběr mezi Zaniolem, Pellegrinim, Pérezem a Mchitarjanem příští rok vůbec není špatná představa. :Ok:

Když s tím, co předvádí Neapol, uhrajem pátý místo, tak to bude relativně dobrá sezona.

Daje

V práci jsem kamarádovi říkal,že ti blbci AC a Napoli musí remizovat a ejhle....ale Verona bude oříšek