Bilbao vs AS Řím

Hm, tak jsem se těšil na relive...
Načnu pivko, sednu, koukám...
10 minut a Hummels ta rudá.
Bojuju s chutí to vypnout, rychle mi dochází, že toto nepůjde...
Po Williamsově tyči neodolávám a kouknu, jestli má smysl v relive pokračovat.
Nemá.

Tak tu, hoši, dopíjím pivo, vypínám relive a jdu nevím co. Asi si pustit Billyho Idola nebo co, na relax.
Prázdnota.
Ti to posere jeden hráč dvěma chybama ve dvou vteřinách. Hráč, kterej by měl být ten poslední, co tyto chyby udělá.

Pojďme zválcovat tu ligu.
Piče.

Zápas co rozhodla jedna situace. Hrát celý zápas v oslabení, to jdou ty síly strašně rychle dolu. Nečekal jsem žádný zázraky. Na, to abychom to aspoň uplichtili v oslabení po italsku, to bychom vzadu museli mít někoho jako byl Nesta s Cannavarem zamlada. My nikdy neumíme čelit dlouhodobému tlaku. Vždycky tam něco popadne. Trofej pro Claudia by byla fajn a nevypadalo to vůbec nereálně, ale teď už to jen dokonat v lize. Neštve mě tak, že jsme vypadli, spíš jak jsme vypadli. Proto strašně moc Athleticu přeji z celého srdce, aby se to finále na jejich stadionu odehrávalo bez nich a pokud možno ať vypadnou v semifinále, ať to bolí víc.

Mats si nevybral správnou chvíli, ale rozhodně bych ho nezatracoval. Jsem rád, že u nás je, že tu obranu po Smalingovi někdo táhl. Za mě určitě přínosem, protože takový Mancini na to nikdy neměl a nikdy mít nebude. Řím se mohl vždy pyšnit svými stopery, ať už to byl Aldair, Samuel, Chivu, Mexes, Juan, Marquinhos, Castan, Benatia atd… Ale proč tam pořád si držíme tohohle klauna, který je tam při bránění vždy jak namalovaný, to nepochopím. A ještě když ho vidim s páskou, to mě bodá na hrudi.

Amen

Chlapi chápu že jste nasraný. Já svým způsobem taky, ale ty vole co? Hummels mrdka, hummels čurak? Trochu přes čáru ne?

Nejdřív jsem byl hodně nasranej, ale ted se to snažím brát pozitivně. Jen co mě mě mrzí je, že jsem claudiovi přál to vyhrát, protože by si to zasloužil za tu práci co pro nás dělá.

Pojďme dál, máme silný tým. Už se těším jak ukopeme 4 místo.

Nejdřív jsem byl hodně nasranej, ale ted se to snažím brát pozitivně. Jen co mě mě mrzí je, že jsem claudiovi přál to vyhrát, protože by si to zasloužil za tu práci co pro nás dělá.

Pojďme dál, máme silný tým. Už se těším jak ukopeme 4 místo.
Ukopem.
Uvidíme, jak se ke všemu Hummels postaví. Jestli ještě mákne, zabojuje, protože poslední dobou ho už moc nestavěl ani ten Claudio (radši dával na stopera Celika), nebo to byla tečka za tím naším případem. Přál bych si, aby ne, ale nevím nevím.

Zápas co rozhodla jedna situace. Hrát celý zápas v oslabení, to jdou ty síly strašně rychle dolu. Nečekal jsem žádný zázraky. Na, to abychom to aspoň uplichtili v oslabení po italsku, to bychom vzadu museli mít někoho jako byl Nesta s Cannavarem zamlada. My nikdy neumíme čelit dlouhodobému tlaku. Vždycky tam něco popadne. Trofej pro Claudia by byla fajn a nevypadalo to vůbec nereálně, ale teď už to jen dokonat v lize. Neštve mě tak, že jsme vypadli, spíš jak jsme vypadli. Proto strašně moc Athleticu přeji z celého srdce, aby se to finále na jejich stadionu odehrávalo bez nich a pokud možno ať vypadnou v semifinále, ať to bolí víc.

Mats si nevybral správnou chvíli, ale rozhodně bych ho nezatracoval. Jsem rád, že u nás je, že tu obranu po Smalingovi někdo táhl. Za mě určitě přínosem, protože takový Mancini na to nikdy neměl a nikdy mít nebude. Řím se mohl vždy pyšnit svými stopery, ať už to byl Aldair, Samuel, Chivu, Mexes, Juan, Marquinhos, Castan, Benatia atd… Ale proč tam pořád si držíme tohohle klauna, který je tam při bránění vždy jak namalovaný, to nepochopím. A ještě když ho vidim s páskou, to mě bodá na hrudi.

Amen
souhlasím s tím, že nejhorší na tom je, JAK jsme vypadli... když nás někdo sfoukne jak svíčku, neřeknu ani popel, ale tohle je mnohem horší

a myslím, že jsme i měli velmi dobrou šanci to ubránit nebo i zazlobit, kdyby nepadl ten první gól v třetí minutě nastavení... stačilo, aby dal o minutu míň, nikdo by to neřešil a byl by to jinej zápas
druhej gól standardka, tam máme slabinu, ale zase to není úplně herní situace, že by nás nějak tlačili
když to shrnu, měli víc štěstí než rozumu, dlouho jsem věřil, že je uděláme (až do 2:0 určitě)
trošku mě mrzí, že jsme se dřív neodhodlali je zlobit (shomu, salem, soule, pisilli, stephan), dovbyk tam byl dneska bohužel navíc a salem a soule byli ti, kdo to mohli urvat individuálně, stefan nakonec aspoň tu penaltu udělal
asi claudio kalkuloval s prodloužením a nejde se mu asi divit, ale přinejmenším ten dovbyk nás dneska spíš zdržoval, shomu jasně lepší, tam by to bylo kus za kus
pozdě bycha honit

Hm, tak jsem se těšil na relive...
Načnu pivko, sednu, koukám...
10 minut a Hummels ta rudá.
Bojuju s chutí to vypnout, rychle mi dochází, že toto nepůjde...
Po Williamsově tyči neodolávám a kouknu, jestli má smysl v relive pokračovat.
Nemá.

Tak tu, hoši, dopíjím pivo, vypínám relive a jdu nevím co. Asi si pustit Billyho Idola nebo co, na relax.
Prázdnota.
Ti to posere jeden hráč dvěma chybama ve dvou vteřinách. Hráč, kterej by měl být ten poslední, co tyto chyby udělá.

Pojďme zválcovat tu ligu.
Piče.

Udelej to jako ja. Reacher 6. dil a pak 1923 1. dil novy serie.

Hráč světovýho kalibru, ve zlatým míči byl v TOP 30 za poslední ročník a udělá během chvilky dvě chyby, který by ti dali sežrat i v okrese.
Škoda, nicméně klobouk dolů před zbytkem týmu, protože hrát téměř celej zápas v desíti a odehrát to se ctí, to je neskutečná dřina.

Teď se pokusit o malej zázrak a udělat poháry přes ligu. Na druhou stranu kdyby se to nepovedlo, tak by byl větší klid na příští sezónu, kde bude zase mraky změn.

Po vystrizliveni a s odstupem musim rict opet to same
Tenhle chlapik mel prave v tomhle zapase dodat klid a stabilizovat obranu,ale stalo se tohle ….nejde to omluvit
IMG_2314.png

Ozral som sa ako sviňa,nešiel do práce a nasratý som ešte teraz....veril som ,že to zvládneme a pôjdeme do finále.....metalista vedel prečo Hummlesa nedával hrávať,PREPAC metalista.hráč skúsený ako celé mužstvo dohromady a červená karta na začiatku zápasu si KOKOT dokonca sezóny lavica !!!!

Já se teda Matse nechci úplně zastávat, ale podívejte se na opakovačky. Z několika pohledů to vypadá že ten balón vypíchl.

Jo a nejsem znalec pravidel 😄

Last edited:
Taky jsem četl, že to není - podle nějakých pravidel, který si nehodlám číst - na červenou, ale na žlutou, protože balón šel ne směrem k bráně, ale trochu doleva, a protože Mats nebyl úplně poslední, ale o kousek tam byl mancini ještě. Teda že to nebylo vykládání jako jasná golovka. A taky jsem viděl, že vzal balón, ale pak vzal i jeho. Ranieri na druhou stranu řekl, že v opačným gardu bychom tak volali po červený a je to pravda. Ale popravdě je mi to teď všechno jedno. Vypadli jsme a to se nezmění. Kdyby neudělal ty dvě chyby (a popravdě teď ani nevím, která je horší), hráli bychom normální zápas a dost možná bychom je přehráli, vyhráli, remizovali... Udělal přesně to, co hráč jako on udělat nesmí. A to 2x za 2 vteřiny. Je nepochybny, že za naším vyřazením stojí on. Je mi ho i líto, ale víc je mi líto nás. Nemam chuť ho jakkoli omlouvat. Prostě to podělal. Střílet ho nebudeme, ale tím to u mě hasne. Je to neomluvitelný selhání, nehledě na nějaký výklady pravidel a detailíčky, který by mohly hodit část viny i na někoho jinyho.

Nehádali by som sa na 100% o pravidlách ale som presvedčený že oproti dobe minulej, pravidlo prvá lopta už není také dominantné ako kedysi keď to bolo tak že si mu mohol zlomiť nohu ale keď si jednoznačne trafil prvu loptu tak to bolo ok🤣
Navyše to ako išli nohy a lopta by bolo najlepšie vidieť z vrchu (ktovie aké zábery má VAR) lebo ten z predu je taký skresľujúci.

Za mňa zaslúžená červena a nepovedal by som žeby hráč nešiel sám na brankára naopak tam mohli ísť až dvaja hráči Bilbaa na brankára.

Klobúk dole pred Claudiom zato že to takto povedal. Má pravdu

Aj keby teraz nejaký rozhodcovia povedali že to mala byť žltá Hummelsa to nijako neospravedlňuje. On takéto skraty s červenou mával. K niektorým stopérom to patrí a niektorym to človek aj ľahšie odpustí len Hummels toho pre Rím moc neodohral čiže to má ťažšie

Souhlas jako píše Mick Mars. Dřív se vždycky říkalo hrál první balón bez ohledu na to, jestli toho hráče pak vezmeš nebo ne. Dnes tomu tak není. Po takovéto chybě hráčovi v milisekundě nedojde, jestli má za cenu červený riskovat nebo to nechat ať dají gól na začátku zápasu, což by bylo přijatelnější o 1000%, protože stále dost času a hráli bychom s jedenácti hráči. Tím ho samozřejmě neomlouvám. Ale takových kiksů je, bylo a bude. Tenhle přišel v dost blbou dobu. Přesně tak, patří k těm stoperům co takovéto zkraty mají, ale kvalitou jsou stále vysoko. Typický příklad Piqué, který vyhrál vše co šlo. Ale asi to byla kopačka do hlavy pro vedení, protože nechápu, proč se tak urputně zbavovali Smallinga. Ten by pod Claudiem hrál pravidelně, co by zdraví dovolilo. Jako mě ten hráč fakt chybí, protože on byl tím pilířem, že jsme těch gólů nedostávali tolik a dopláceli jsme jen na impotenci v produktivitě. No nic. Byli jsme namlsaní a po tom všem, jak se to tuhle sezónu celé jebalo se divím, že jsme došli až sem. Příští rok uhaluzit LM a nebo nic.

Jen pro úplnost. Dneska se na tiskovce k tomu faulu ranieri vrátil s tím, že předtím to viděl na mobilu a teprve později v TV. A že má za to, že to byla přísná červená, že možná nebyly splněny všechny parametry pro to, aby to byla červená a že kdyby dal žlutou, nikdo by nic nenamital a v takovým zápase by to asi bylo vhodnější.