Bohuzel …musim podporitHummels je mrdka. Dobrou noc
Bohuzel …musim podporitHummels je mrdka. Dobrou noc
Nic neukázal. Ať jde domůChlapi chápu že jste nasraný. Já svým způsobem taky, ale ty vole co? Hummels mrdka, hummels čurak? Trochu přes čáru ne?
Ukopem.Nejdřív jsem byl hodně nasranej, ale ted se to snažím brát pozitivně. Jen co mě mě mrzí je, že jsem claudiovi přál to vyhrát, protože by si to zasloužil za tu práci co pro nás dělá.
Pojďme dál, máme silný tým. Už se těším jak ukopeme 4 místo.
souhlasím s tím, že nejhorší na tom je, JAK jsme vypadli... když nás někdo sfoukne jak svíčku, neřeknu ani popel, ale tohle je mnohem horšíZápas co rozhodla jedna situace. Hrát celý zápas v oslabení, to jdou ty síly strašně rychle dolu. Nečekal jsem žádný zázraky. Na, to abychom to aspoň uplichtili v oslabení po italsku, to bychom vzadu museli mít někoho jako byl Nesta s Cannavarem zamlada. My nikdy neumíme čelit dlouhodobému tlaku. Vždycky tam něco popadne. Trofej pro Claudia by byla fajn a nevypadalo to vůbec nereálně, ale teď už to jen dokonat v lize. Neštve mě tak, že jsme vypadli, spíš jak jsme vypadli. Proto strašně moc Athleticu přeji z celého srdce, aby se to finále na jejich stadionu odehrávalo bez nich a pokud možno ať vypadnou v semifinále, ať to bolí víc.
Mats si nevybral správnou chvíli, ale rozhodně bych ho nezatracoval. Jsem rád, že u nás je, že tu obranu po Smalingovi někdo táhl. Za mě určitě přínosem, protože takový Mancini na to nikdy neměl a nikdy mít nebude. Řím se mohl vždy pyšnit svými stopery, ať už to byl Aldair, Samuel, Chivu, Mexes, Juan, Marquinhos, Castan, Benatia atd… Ale proč tam pořád si držíme tohohle klauna, který je tam při bránění vždy jak namalovaný, to nepochopím. A ještě když ho vidim s páskou, to mě bodá na hrudi.
Amen
Hm, tak jsem se těšil na relive...
Načnu pivko, sednu, koukám...
10 minut a Hummels ta rudá.
Bojuju s chutí to vypnout, rychle mi dochází, že toto nepůjde...
Po Williamsově tyči neodolávám a kouknu, jestli má smysl v relive pokračovat.
Nemá.
Tak tu, hoši, dopíjím pivo, vypínám relive a jdu nevím co. Asi si pustit Billyho Idola nebo co, na relax.
Prázdnota.
Ti to posere jeden hráč dvěma chybama ve dvou vteřinách. Hráč, kterej by měl být ten poslední, co tyto chyby udělá.
Pojďme zválcovat tu ligu.
Piče.
A klasický zato podľa neho mohli rozhodcoviaMourinho vypadl na penalty, klasicky i se žlutou na kontě.