Atalanta vs Roma

Gasperini po zapase: Meli jsme par problemu, na kterych musime pracovat. Nektere situace musime resit lepe.

Fonseca po prohranem zapase: O hracich nemuzu rict vubec nic negativniho.

*omg* *omg* *omg*

Vysvetlite mi prečo nám to robia? Prečo robia každý rok to isté? *omg* kde v zadku je prezident? Nech už nechá klub na pokoji, keď sa mu nemieni venovať, veď toto už nieje normálne, z roka na rok horšie a horšie, chce sa mi plakať *omg*

dovidenia liga majstrov,co by sme tam vlastne aj robili :zed: z Rima sa stala banda platenych zoldakov.uz ma nedokaze ani prehra nasrat....rok co rok stale to iste,sme len obycajny priemerny europsky tim.

Romulus napsal:
dovidenia liga majstrov,co by sme tam vlastne aj robili :zed: z Rima sa stala banda platenych zoldakov.uz ma nedokaze ani prehra nasrat....rok co rok stale to iste,sme len obycajny priemerny europsky tim.

... kterymu se davaj sance 50 na 50 proti Gentu. Vole Gentu!

https://www.instagram.com/p/B8oqw6Wh4U3/?igshid=1etoooyfuwipq

Sedm tu a vzpominam na lepsi casy...

Nevidel som uz dlhsie nas zapas, takze hru nekomentujem... ale priamy suboj o stvrte miesto a ligu majstrov vs. dve stranky zapasoveho topicu hovoria o nalade fanusikov dost jasnou recou.

Celu sezonu sme mali problem so zraneniami a to Zaniolove a Diawarove nam napokon zlomilo tohtosezonny vaz.

Tentokrát jsem po delší době neviděl. Byl jsem na Dream Theater.

To Lazio nás strašně strašně psychicky zdeptalo. Od té doby už 3 prohry... Otázkou je, zda to dokáže Fonseca.

6 - resp. kvůli vzájemným - 7 bodů už nedáme, i kdybychom se zvedli. Jediná šance je se opravdu zvednout a zkusit vyhrát EL. V tomhle rozpoložení se to ale zdá být utopií.