Atalanta vs Roma

Tady to žije. Nechci být skeptik, ale dnes z toho cuju pořádnou ostudu, asi tak 5:0 a nebo podobné. Chci se milit, ale atalanta je v jiné fazone.

ATALANTA BC (3-4-2-1): Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti; Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens; Ilicic, Zapata, Gomez

AS ROMA (4-2-3-1): Pau Lopez; Bruno Peres, Fazio, Smalling, Spinazzola; Mancini, Pellegrini; Perotti, Mkhitaryan, Kluivert; Dzeko

Zajímavý, čekal jsem změnu rozestavení a čekal jsem určitě Péreze. No nic, jdeme na to.

Daje!!!

Ty naše přechody do útoku nemají chybu. Dzeko a nikdo další. Paticky nám taky jdou, byly z toho jejich dvě akce. Neschopnost si nahrát na pár metrů Tyvole. Co se to z Rimu stalo?

Snad se co nejdřív naleju.

Dzeko je unavený. Okamžitě by si zasloužil vystřídat...

Zrovna jsem si řikal, jak mě Džeko vytáčí, a on tohle.

Každopádně už posledních pár zápasů si na něm všímám jedný věci. Nabíhaj mu spoluhráči do lepších pozic, ale on to nikdo nepošle dopředu. Vždycky rozehraje do strany a pak líným krokem dokluše do vápna, aby tam zakončil. Nevím jestli je to egoismus, ale vytáčí mě to.

Líbí se mi bojovnost a pohyb Pellegriniho, špatnej není ani Fazio se Smallingem. Mchitarjan neviditelnej.

masterhunter napsal:
Ty naše přechody do útoku nemají chybu. Dzeko a nikdo další. Paticky nám taky jdou, byly z toho jejich dvě akce. Neschopnost si nahrát na pár metrů Tyvole. Co se to z Rimu stalo?

Snad se co nejdřív naleju.

Dzeko je unavený. Okamžitě by si zasloužil vystřídat...

To mě taky štve. Taktika nákpop na Džeka a vyhraná hlava je sice fajn, ale když má kolem sebe čtyři hráče Atalanty a svýho nejbližšího spoluhráče má na půlce. Žádný doplňování, žádnej presink.

Kluivert a perotti dolů hodně slabí,zrovna Dzeka bych nechal tak nemá to vůbec jednoduché strašně slabá podpora od spoluhráčů.Ted nás tlačí to bude těžké úrvat

Realita bohužel je že Bergamo je o třídu lepší budeme rádi za poháry 🤔což je smutné když proti Laziu hrajeme perfektně a během pár týdnů jsou to hráči kteří si vůbec nevěří 😔 hlava dělá strašně moc aspoň ten bod by to chtělo

Je potřeba to brát pozitivně. S klidem si odvážíme z bergama jen dvojku, nemuseli jsme se nijak extra snažit. Zimní posily ukázali svou nesmírnou kvalitu. Nebyla žádná ostuda, nikdo se nezranil a nedostal červenou. Ve finále je to vlastně úspěch, ačkoliv 3 body necháváme jim.