Atalanta Roma

Příspěvků
23,706
do konce sezóny už moc lehkých zápasů nebude
nemám moc vysoká očekávání, samozřejmě je potřeba vyhrát, ale buďme realisti. mimo gini a chris, paulo by měl taky odpočívat, všichni mají v nohách a hlavách čtvrt/semi EL, atalanta není špatná, i když nelítá jako dřív.
kéž by nějaká ušmudlaná výhra vlastňákem...
 
Příspěvků
3,397
Chybí jim Lookman, nejlepší střelec a tahoun, fit není ani Pašalić. Mohli bysme je dát, ale bude potřeba hrát naplno. Takže místo Giniho Bove, místo Smallinga Llorente a pokud je fit, tak do základu klidně Solbakken. Daje!
 
Příspěvků
2,100
Atalanta: Sportiello; Toloi, Djimsiti, Scalvini; Zappacosta, De Roon, Ederson, Maehle; Koopmeiners, Pasalic; Duvan Zapata

Roma: Rui Patricio; Mancini, Ibanez, Llorente; Celik, Bove, Cristante, Zalewski; Solbakken, Pellegrini; Abraham
 
Příspěvků
6,242
Pfff, už je to velká rotace, veliká... Bod bude dobrej, vážení. Už to trochu hrajem na tu EL, zdá se...

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
 
Příspěvků
3,397
Me se ta sestava libi, i kdyz je nesehrana. Ale pokud chce setrit Dybalu a neni na tom porsd stoprocentne, pokud mu chybi Karsdorp, Gini a Smalling, tak to o moc lip poskladat neslo.
 
Příspěvků
2,202
To je hnus. Kdyby dal 10 lidí do obrany a hrál to na 0:0 udělá lip. Tam není nikdo ale nikdo kdo by aspoň mohl snít o tom že dá gól. Natož ho dát...
 
Příspěvků
6,242
Kdyby tam byl Smalling, Pašalič neodskočí a balón je na tribuně. Ibanez a feyenoordské repete. Do té doby si nečuchli. Ach jo. No nic, Dybala a Shaarawy na plac.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
 
Příspěvků
2,100
Abraham nevyhraje jediný souboj!!! Strašně slabí do ofenzívy jsme a dost mě sere Polák u něho začala akce je gólu no snad bod urvem ale těžké pre těžké to bude
 
Příspěvků
3,397
Zatím velký špatný. A ani není moc kým to oživit. Dybala s El Shaarawym na plac, ale stejně myslím, že max bod.
 
Příspěvků
6,242
A my se budeme se Smallingem handrkovat o mega ročně. I 6 by mu měli dát, kdyby si o ně řekl.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk
 
Příspěvků
2,100
Přesně tak každé euro budou skudlit, dneska je hotovo, asi to ani nechci více komentovat ale proč někteří hráči jsou ještě na hřišti nechápu jejich přínos žádný.
 
Příspěvků
1,409
Mourinhovi se snad nikdy nevyplatilo stáhnout stopera a hrát na dva vzadu bez krajních. Celou dobu šlo vidět, že ty jejich nakopávaný balóny jsou pro nás noční můrou. Místo toho, abychom je tlakem převálcovali po tom čtyřnásobným střídaní, tak jsme měli problémy zachytávat jejich nákopy, úplně zbytečný zmatkování, čas běžel a my neútočili, takže dopředu nikdo nevynikl. Úplně zbytečná prohra. Rozhodčí chcíplotina. Zapatovi tam píská všelijaký přeražení o balón, na nás měl metr odlišný. Stejně jako Dan, jsem nechápal ten roh, po kterým dali gól. Jinak nevím, co je to za repertoár. Ale od Scudetta, když o něco šlo, tak se nám lepí smůla s marodkou na paty.
 
Top