asroma.it

Uz pred par dny jsem zaregistroval, ze na asroma.it vyskakuje nejakej bullshit a nevyzadany audio, ted jsem prijel do Brna, kde mam na kompu Win XP a Avast (v Pze mam Linux) a rovnou me to z ty jejich stranky vyhodilo s tim, ze je tam nejakej vir - worm. To je fakt vrchol, nejen ze ty stranky vypadaj jak z roku 2000 a aktualizuje je nejakej diletant, kterej si ani nevsiml, ze ve statistikach hracu vynechal celou sezonu, ale uz i tohle. Sakra Sushi to Roselle na tiskovce nikdo nerekl, at si predelaj webovku, nebo je snad ve stredni Italii takova uroven webu normalni?

je to směšný a lidi si toho samozřejmě všímaj, jen rosella dělá jako by nic... je to smutný. taky jsem t zaregistroval.

Zda se, ze tam neco delaj. Na redesign bylo uz vcera pozde. Bude nebo ne? A kdyz jo, bude to neco v tomhle stylu?

Code:
www.mageo.cz

po údržbě stránek proběhlo spoustu změn, doporučuju všem okamžitou návštěvu

Inak kto má fakt peknú a reprezentatívnu stránku je Totti :

Code:
www.francescototti.com

debile... já už fakt myslel, že něco udělali :roll: :mrgreen:

franče má hezkej web, ale měl ho mít už 10 let, ne rok...

To me poser! Rim ma novou webovku.

To je snad vubec nejvetsi prekvapeni roku. Pozitivni samozdrejme. Vypada to dobre, par veci bych tam pridal, ale i tak jednoznacne pokrok a konecne vstup do 21. stoleti.

EDIT : Ok, tak jsem to podrobneji prohlidl a mel bych jeste 2 pripominky, anglictina je misty dost hrozna a pripomina spis nejaky translator, plus chybi me nejaka hall of fame sekce. Rim by po vzoru americkych sportovnich klubu mel vyradit cisla nekterych nejvetsich legend ( napriklad 7 Bruno COnti, 10 Tottiho je jednoznacna zalezitost) - zatim je vyrazena jen 6 Aldaira - a udelat sin slavy nejvetsich klubovych legend s clanky o nich (Cafu, Candela, Delvecchio, Montella, Tommasi, Panucci etc., plus samozdrejme z dob davno minulych)

90210 napsal:
To me poser! Rim ma novou webovku.

To je snad vubec nejvetsi prekvapeni roku. Pozitivni samozdrejme. Vypada to dobre, par veci bych tam pridal, ale i tak jednoznacne pokrok a konecne vstup do 21. stoleti.

EDIT : Ok, tak jsem to podrobneji prohlidl a mel bych jeste 2 pripominky, anglictina je misty dost hrozna a pripomina spis nejaky translator, plus chybi me nejaka hall of fame sekce. Rim by po vzoru americkych sportovnich klubu mel vyradit cisla nekterych nejvetsich legend ( napriklad 7 Bruno COnti, 10 Tottiho je jednoznacna zalezitost) - zatim je vyrazena jen 6 Aldaira - a udelat sin slavy nejvetsich klubovych legend s clanky o nich (Cafu, Candela, Delvecchio, Montella, Tommasi, Panucci etc., plus samozdrejme z dob davno minulych)

nesouhlasim s vyřazovánim čísel

webovky jsou hrozný

panucci legenda je, krom toho že tehdy hráblo... po tý době jsem na něj naštvanej, ale legenda je

4Sushi - Proc ne? Aldair uz stejne vyrazenej je, samozdrejme jen par vybranym hracum, ktery splnujou nejaky kriteria, tj. vyjimecny hrace v klubu i repre, v Rime celou/skoro celou karieru a uzky spojeni s klubem a komunitou. Napada me fakt jen Conti, Totti je myslim jasnej. Webovky jsou kazdopadne pokrok...

90210 napsal:
4Sushi - Proc ne? Aldair uz stejne vyrazenej je, samozdrejme jen par vybranym hracum, ktery splnujou nejaky kriteria, tj. vyjimecny hrace v klubu i repre, v Rime celou/skoro celou karieru a uzky spojeni s klubem a komunitou. Napada me fakt jen Conti, Totti je myslim jasnej. Webovky jsou kazdopadne pokrok...

fotbal neni hokej...

10 na hřišti být musí. 7 taky, 6 taky... já bych tu aldairovu vrátil.

konečně je i anglickej twitter

Code:
https://twitter.com/ASRomaEN

Code:
http://www.asroma.com/en/news/2016/6/class-of-2001-roma-s-scudetto-winning-side

To by tym... :pray: