Sushi napsal:odmítám to dávat do sekce ženský... každopádně jedna je trenérka a druhá capitánka
Code:http://www.corrieredellosport.it/Fotogallery/Calcio/16957/12/Gioia+Masia%2C+sexy+capitana+per+la+Roma
Sushi napsal:já asi v milionu měst a preferuju češky...
scr napsal:Nevim kde v Italii vsude jsi byl...kazdopadne jsem Milane videl same sukaci panenky..proste neuveritelny zensky...upraveny...klasicke italske ostre rysy...proste nadherny zensky...
Slovenky 4ever :wink:Carlo napsal:Sushi napsal:já asi v milionu měst a preferuju češky...
To preto , lebo ked si bol na Slovensku si žiadnu nestretol (ak ma nerátate teda )
danko10 napsal:Alebo take thajky, mmm... a co teprva, ked sa ti nahodou podari zbalit nejaku, co nema gule...
danko10 napsal:Alebo take thajky, mmm... a co teprva, ked sa ti nahodou podari zbalit nejaku, co nema gule...
Carlo napsal:Sushi napsal:já asi v milionu měst a preferuju češky...
To preto , lebo ked si bol na Slovensku si žiadnu nestretol (ak ma nerátate teda )
Sushi napsal:byl jsem jednou v blavě a dodnes si píšu na fejsbůku s veronikou mužikovou
klida napsal:Sushi napsal:byl jsem jednou v blavě a dodnes si píšu na fejsbůku s veronikou mužikovou
kdes tam k ní přišel?
Sushi napsal:na pláži nosila nám pitíklida napsal:Sushi napsal:byl jsem jednou v blavě a dodnes si píšu na fejsbůku s veronikou mužikovou
kdes tam k ní přišel?
myslim že "slečno, jak se jmenuješ? najdu si tě na fejsbůku"klida napsal:Sushi napsal:na pláži nosila nám pití
byla klasika "slečno, v kolik tady končíte?" nebo něco víc oduševnělého?