AS Řím vs Porto

Rvu a raduju se jako krava….pak sem videl ten loket Koneho a neuznal bych to
Js bych to uznal, ty zmrdi jsou jeden jako druhej všichni krpatý a vyloženě po každým souboji hrajou divadlo. Kone v tom souboji normálně vystrčil ruku, jako by se každý druhý fotbalista chránil. Nebyl tam úmysl ho trefit, cely to bylo trochu přihraný👍

To je už podruhé jen co zmizne z plochy kapitán a nahradí ho Pisili, tak dá po chvilce gol 😆

Hoši, já mám takovou radost! Výborný, suverénní výkon, krom dvou hrozných individuálních chyb a zbytečného gólu Porta před koncem naprosto dominantní. Neposrali jsme se, i když se prohrávalo. Doma jsme strašně silní. Pojďme tu EL s tímto Paulitem a pod Claudiem zkusit vyhrát...

Paráda jedeme dál 💪 Paulo skvělý vlastně nechci nadávat dneska na nikoho i když....našlo by se něco😃 chtěl bych Lazio než Španěly, myslím že zítra se to dozvíme

Boli nejake individualne chyby ale vzchopili sme sa po inkasovanom gole a postupili sme. Slava Dybalovi. Ideme dalej, super a krasa :)

Postup super, co bych ale za sebe vypíchl:
- Svilar udělá chybu, dostaneme gól, ale spoluhráči ho hned povzbuzovali? To je pecka, takhle to má bejt.
- Dybala je prostě jinde, k tomu byl u obou jejho gólů Kone, kterej asi na hraně faulu před prvním gólem pokryl balon (mně se to líbilo, mám rád hru na hraně), na druhej gól nahrál
- Shomurodov makal, je taky takovej nepříjemnej, důraznej. Škoda, že z tý jedný velký šance nedal gól

Krásnej postup, snad budou i další postupy. :)

Jinak Paredes je hroznej provokatér, na hřišti ho protihráči nenávidí, což už bylo řečeno i v nějakých rozhovorech, ale jednoho takovýho magora mít v týmu je dobře.