AS Řím vs Bilbao

Už jsem si říkal hele vyrovnaný zápas zasloužená remíza. Taktický zvládnuté na pohodu. A Von do toho hodí vidle Uzbek 🤣 to je aspoň euforie...

Pica skvělé 😁😃 neměl jsem sílu psát 🤣 paráda do odvety, škoda že tam nepadlo ještě něco ale musíme být spokojení Eldor to skvělé udělal

téda.

teda mně se to dneska líbilo hodně. mám ten stream vždycky trošku pozadu a obvykle mi na konci zápasu vibruje mobil, tak už jsem ani nedoufal, ale nikdo mi tentokrát nepsal a bum. paráda.

je jasný, že to je úplně otevřený, ale jet tam s výhodou jednoho gólu je prostě něco jinýho.

máme teď vepředu nebývale hodně hračiček, lidí co maj rádi balon - vedle dybaly ještě soule, salem, elsha, balda, ale i angelino, k nim zezadu kone. dokážeme ten míč vepředu nebezpečně držet a občas tam poslat nějakou jedovou akci. shomu famózně. už před golem a před vyloučením jsem chtěl psát že se mi dneska líbí. a pak bum bum. maká jako náhradník makat má, jsem za něj fakt rád. nikdo jsme od něj už po těch letech nic nečekali. klobouk dolů claudio.

jinak dobře i ostatní, nejsme real madrid, ale každý hrál to co by měl. ožná elsha mohl zkusit něco víc, soulemu to dneska tolik nelepilo, ale oba dali všechno.

mám tepovku jak zamlada. jak já tyhle zápasy nesnášim.

daje.

scr

Kurva parádička. Neskutečný , škoda břevna, jinak opět skvelej výkon a naskok do odvety. Eldor parádně na pětníku otočka a střela. Málem jsem tu přišel opět o hlasivky kurva je to tam

Kamaradi proste Artem uz nema obhajobu(je pravda ze to hriste bylo strasne nakropene)ale od nej ty mice odletavaji…Eldora sem predtim bral jsko 3tiho utocnika(o to vic je to smutne ze ted je to nase jedina varianta ktera funguje)
Tolik sanci nebudeme mit ani v Empoli ….slava za ten gol kurvaaaa🟡🔴👏

Kamaradi proste Artem uz nema obhajobu(je pravda ze to hriste bylo strasne nakropene)ale od nej ty mice odletavaji…Eldora sem predtim bral jsko 3tiho utocnika(o to vic je to smutne ze ted je to nase jedina varianta ktera funguje)

Minule dal zase Artem. Ono je to jedno, ať jim to pálí, ať se v tom klidně střídají. To už je jejich věc 😄

Tohle jsou infarktovy mace, jak je umi jenom Vlci! Nadhera! V Bilbau to bude tezky, ale maji vyloucenyho Yeraye, klicovyho obrance, zranil se jim Vivian a v lize je ceka narocna a hodne kousava Mallorca. Nejsme bez sance, jen nesmime prijet branit.

S tímhle nesouhlasím, spoustu těžkých balonů uhrál a dával pod sebe, on na hřišti kus práce odvede. Divný bylo, jak šel sám a podklouzl, jinak za mě v těch silových momentech je hodně platnej.

Každopádně skvělý tři body, Řím je doma opravdu hodně silnej. Horší je to venku, ale je příjemný jet do odvety s mírným náskokem.

To je přesně důvod, proč jsem chtěl radši Bilbao než Lazio. To žlutočervený peklo je bezkonkurenční. Proto hrajem každý rok minimálně semifinále v Evropě, protože tady soupeři nevyhrávají. Daje 💛❤️
Jenže ve Španělsku to nebude procházka růžovým sadem.

S tímhle nesouhlasím, spoustu těžkých balonů uhrál a dával pod sebe, on na hřišti kus práce odvede. Divný bylo, jak šel sám a podklouzl, jinak za mě v těch silových momentech je hodně platnej.

Každopádně skvělý tři body, Řím je doma opravdu hodně silnej. Horší je to venku, ale je příjemný jet do odvety s mírným náskokem.
Něco měl, ale potřebuje se zlepšit v tom, co je jeho hlavní pracovní činností