Arse - ASR / ASR - Arse

hraje se doufám ve středu, ?e jo?

udělal jsem rezervačku v Giallo, zatím pro 8 lidí

kdo jde?

1) já
2) SUSIsr
3) Gon138
4) Max
5) klida
6) klidův kamarád kanonek?
7) můj kamarád kanónek?

sedí to?

jinak co se těch tří stovek týče, tak jsem s nima o tom chvilku mluvil a neřekli mi nic novýho, prostě chtějí mít útratu a tohle nový pravidlo motivujou tím, ?e tam choděj talo?i, co si daj dvě piva a pak jen čuměj, čím? giallo prodělává

tak?e prý to mů?eme udělat tak, ?e musíme utratit cca 300 na člověka, ale nebudem to muset platit předem

tak?e to nebude, ?e 7 lidí zaplatí 300 (2100) a nakonec někdo pro?ere 150 a někdo 450, tak?e nakonec zaplatíme víc.. ale zaplatí ka?dý to co má, i ten kdo pro?ere třeba dvě kila jenom, pokud nakonec nějak naplníme těch 2100... přibli?ně, za 2000 se taky asi řvát nebude, ale pokud bychom tam nechali za 7 lidí jen 1200, tak bychom to museli doplatit.

chápeme? :lol: je to debilní trochu, ale já s tím nic nejspí? nenadělám

podobně na derby, ale tam byhc se fakt nebál, ?e to nepro?erem, pokud se tam začnem trousit kolem pátý a odejdem po zápase....

jo, rezervačka na arsik je na 19:00

pokud něco nesedí, tak mi to řekněte, ať tam mů?u zavolat :wink:

pockaj, o co presne ide?nemozes tam sediet ak neminies aspon 300kc alebo nemozes rezervovat ak tolko neminies alebo co vlastne?!

Samozřejmě, ?e na srazu na Lazio tam ty 300 zhruba určitě utratím, minule to bylo i víc...

Ale pokud bych tam chtěl jít s přítelkyní, kdy? budeme v Praze, na večeři na pizzu, k tomu si dali ka?dej jedno, dvě vína, tak 600 neutratím kdybych se zbláznil... Tohle je nějaká pakárna.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Samozřejmě, ?e na srazu na Lazio tam ty 300 zhruba určitě utratím, minule to bylo i víc...

Ale pokud bych tam chtěl jít s přítelkyní, kdy? budeme v Praze, na večeři na pizzu, k tomu si dali ka?dej jedno, dvě vína, tak 600 neutratím kdybych se zbláznil... Tohle je nějaká pakárna.

je to jen během večerních zápasů, kdybys tam ?el na zápas v neděli od tří, tak to neplatí, stejně jako v pátek večer, kdy? není fotbal :wink:

smurfik napsal:
pockaj, o co presne ide?nemozes tam sediet ak neminies aspon 300kc alebo nemozes rezervovat ak tolko neminies alebo co vlastne?!

prostě chtějí, abys utratil aspoň 300 Kč

tak?e jim je dá? předem a pak jakoby z tohodle "kreditu" jí? a pije?, co jí? a pije? přes 300 si pak zase doplácí?...

ale na to derby tam zřejmě stejně necháme ka?dej víc a navíc to asi bude trochu benevolentněj?í, kdy? budeme nějak normálně konzumovat (taky vědí, ?e jsme tam furt), to máte pizza něco přes kilo, pár piv něco přes kilo, pár panáků něco přes kilo a je to...

Klíďův kamarád ne

Klíďovi dneska změnili rozvrh(po-pá) a je stra?ně nasranej, tak?e Klíďa přijede, kdy? porazíme Udine asi nebo tak, proto?e by musel jet z Olomouce a zpátky

ta "co snědla Péťu a kamarádí s gastronomem" plácala něco o tom, ?e ty 3kila jsou na v?ední dny jenom... proto?e je "čas večeří"

jde Fox nebo Koks nebo jakse jmenoval?

90210?

přesně jsem nepochopil to s tím rozvrhem, ale to ostatní je vtipný

tak?e asi zú?ím rezervačku...

pro mě tam nech místečko otevřený třeba

?kolní sračky tady vysvětlovat nebudu, je to můj boj

OK, časem tam cinknu a těch 8 míst zú?im tak na 5-6 (já, brácha, gon, max, kanonek, ty)

tak to by som im(v dobrom!!) odkazal aby to ihned zrusili pretoze ak niekoho naseru tak tam hned maju policiu a dostanu taku pokutu, ze to zavru hned! :?

SUSIsr napsal:
jsem chtel mit o post vic...

:lol:

:lol: :lol: :lol: