Abdulhamid

Čekal někdo něco jiného však kolik dostal šance, všechno špatně v tom Římě

nepamatuju si o kom to DDR mluvil, jeden z těhle dvou, když říkal, že ho neznal, ale ghisolfi mu ho ukázal a že teda má za to, že má potenciál a tak

neboli přivedl ho (/je?) ghisolfi

kterej přivedl i jurice

jak jdou tyhle všechny věci dohromady, no asi nijak

a to je další z mnoha věcí, který charakterizují stav klubu k dnešnímu dni

Dahl je mladík, očekával bych že bude hrát ještě za primaveru primarne, ale i když všichni víme proč toho Sauda dotáhli, takovouhle nulovou minutaz nechápu. O nemeckym matadorovi se už ani vyjadřovat nebudu

Tak včera nejlepší Celik c bych 98 přihrávek vracel zpět ani jednou nešel 1vs1 ty dvě procenta má za dva centry které šli úplně do PIČ. Navíc zamrdal gól jeho souboj ve vápně výborný!!!Proč nedáš raději toho mladé 16 kluka co se mi v přípravě celkem líbil horší než tenhle Turek nebude pak tam může dát klidně i Araba.Hned za ním nejlepší byl je a bude Kapitán famózně se válel po hřišti za vše chtěl faul jeho přínos pro tým je 0,0001 nepodrzi balol,standartky kope jak žák a jeho náhodná asistence nemá vliv když 90 minut je k ničemu, navíc proč ho nedal dolů ten Kokot!!!Kdo opravdu makal a je výborný je Kone 💪 Baldanzi též super no a Svilar, škoda že podklouzl.Juric musí jít asi budu za chujr ale mě je to jedno ať to na dva měsíce vezme i ten Lampart 🤣 budu se opakovat pokud prikde kdokoliv a nevyhodí ze základu Cristanteho,Celika a Pellegriniho tak budeme pořád ve stejných sračkách!!! Angelino nemůže hrát stopera ten musí pilovat levou lajnu.Smutne to je sledovat a Jurič pak řekne že je vše pořádku

Včera jsem na něj během toho zápasu myslel a říkal jsem si: to je prokletí, tenhle post :lol: