9.kolo turin - Roma

Nebude ani Fazio, takže bud pôjde DDR do obrany alebo budú hrať dvaja ľavonohí stopéri vedľa seba.

Alisson Becker
Bogdan Lobont
Lukasz Skorupski

Juan Jesus
Aleksandar Kolarov
Hector Moreno
Bruno Peres
Rick Karsdorp
Leandro Castan

Radja Nainggolan
Kevin Strootman
Lorenzo Pellegrini
Daniele De Rossi
Maxime Gonalons
Alessandro Florenzi
Gerson

Diego Perotti
Edin Dzeko
Cengiz Under
Gregoire Defrel
Patrik Schick
Stephan El Shaarawy
Mirko Antonucci

Carlo napsal:
Nebude ani Fazio, takže bud pôjde DDR do obrany alebo budú hrať dvaja ľavonohí stopéri vedľa seba.

podle mě bude hrát Moreno a na lavici bude třetí levák...

imho bude hrát Moreno
hodně brzo by měl přijít i zápas, ve kterym si vorazí Saša trochu

Skvely, vypadl nam jedinej stoper, kterej aspon trochu za neco stal. Este ze nemaj Belottijo. Ale i tak to bude hodne tezky. Snad se ukaze Peres v dobrym slova smyslu. Faraon a Florko v utoku, Gonalons cim dal lepsi, ale zkusil bych znova DDR.

A chvili urcite Undera...

Tohle rozestavení mám já nejraději ...a myslím,že by mělo hodně sedět (Radjovi určitě)

Přílohy

• Screenshot_2017-10-22-14-06-44-007.jpeg
    Screenshot_2017-10-22-14-06-44-007.jpeg
    253.9 KB · Zobrazeno: 1,558
Otázka je, jak to bude vypadat na hřišti. Já v tom vidíš spíš jakési 4-3-1-2 (Flore, Moreno, Jesus, Kolarov - Pellegrini, Dani, Kev - Ninja - Edin, Faraon).

A pak taky, co stoperská dvojice Moreno-Jesus, protože Hector odehrál zatím asi 20 minut a s Jesusem ani jednu

Důležitá bude bojovnost jako na Chelsea!

daje!!!
:daje: :daje: :daje:

Bojím se tý stopersý dvojice, ale zřeba Moreno překvapí. To bude základ. Zajímavý rozestavení, jdeme na to!

Musíme tři body!!!

Já bych tam poslal asi i Perottiho, pro jistotu. A možná někdy k 80. minutě Karsdorpa.

Jsou fakt unavení, ani ta motivace Chelsea/Torino asi nebude úplně ono, a to není dobře. Proto si též myslím, že by se měli přijít ukázat náhradníci, jako je Cengiz Ünder, Schick nebo Defrel či Karsdorp, pokud je skutečně připraven.

Ano, relativně bezkrevné, unavené, bez jiskry, ale vzadu "skoro až kupodivu" spolehlivé, profesionálně zvládnuté a hlavně vítězné. Tímto zdravím Rudiho Garciu. Tož tak. Teď vložené kolo - Crotone doma, pak Boloňa hned za týden a Chelsea. Aspoň nebudem rajsovat. Hurá na rehabky.

Jsem rád, že to EDF točí a přesto jsou výsledky, i když to třeba nevypadá na pohled jak v Londýně.

daje
:daje: :daje: :daje: