9.kolo ROMA-Spal

danko10 napsal:
Prečo zas v Sobotu????!!

nedávno na italským fóru jsem četl, že poslední domácí zápas ve 3 v neděli jsme hráli proti samp, jak Totti nastoupil o půlce v tom dešti a v devadesátý dal na 3:2... docela doba :lol: příští zápas ve tři v neděli doma hrajeme prej zase se samp, někdy v listopadu

Olsen - Florenzi, Fazio, Jesus, Santon - Cristante, Nzonzi - Kluivert, Pellegrini, El shaarawy - Džeko, co jsem tak čet.

Rád bych tam viděl Lucu Pellegriniho. A Kluivert mě napravo nepřesvědčil, ale nemůžeme Ündera utavit, že. Dal bych šanci i Schickovi. V repre se mi líbil.

Tohle bude náročný, hlavně proto, že je klidně můžem podcenit a už proti Empoli to bylo vidět. Gól bych přál Pellegrinimu a Schickovi.

AS ROMA (4-2-3-1): Olsen; Florenzi, Fazio, Marcano, Luca Pellegrini; Nzonzi, Cristante, Cengiz Under, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy; Dzeko

na druhé straně to samé na Edina nefoukl

ale dobře jsme hráli akorát prvních pět minut, pak jsme se na to vysrali... oni se neporazí sami, ach jo

Tenhle omlazený Řím mně baví. Levá strana je parádní, když jsem k nim přidá Lorenzo do trojúhleníku je radost se na to dívat.
Penalta divná, nevím co tam měl Luca udělat líp.
Rád bych viděl Kluiverta a Zaniola.

Jsme lepší, dneska neprohrajem! FORZA ROMA :daje:

Nehrajem špatně, ale vepředu moc laxně. Podcenili jsme SPAL, hraje velmi organizovaně a hlavně využívá každou šanci na maximum. My ne.

Kluivert působí na "svý" levý straně mnohem líp. EL Sha se mi poslední dobou vůbec nelíbí.

Naprosto obludné.
Já viděl tým, který na hřišti dřel, nechal tam vše a zaslouženě vyhrál.
Pak jsem viděl tým, kterej si přišel zahrát pohodový poobědový fotbálek na krásu a myslel si, jak to ukope v suchým triku a s prstem v nose. Ale takhle to nefunguje.

Lauf je v prdeli a úplně zbytečně.
Jsem nasranej.