9. kolo Roma Parma

Škoda toho gólů, škoda šanci a taky jsme měli z prdele kliku. Unika mi smysl pozice Baileyho. Tomu to byloženě sedí... Dolů s ním a hore Dovbyk. Balda na plac.

Před zápasem jsem tipoval 0:0, protože jsem čekal, že ten náš luck skončí právě tady. Od začátku ale hrajeme dobře, má to hlavu a patu, hlavně co se týče kombinace. Těžko říct, jak by to vypadalo s Fergiem, ten silový, vysoký hráč na tom hrotu chybí. Místo něj přišel bohužel týpek, co posral na co sáhl, je linej na krok a já být Gaspem, tak ho úplně s čistým svědomím teď o půli vyndám a dám tam Baldu nebo Dovbyka. Wesley zleva je bohužel další ze špatných rozhodnutí trenéra. On je tam k ničemu, což krásné ukázal na konci. Naopak se mi hodně líbí Zeki. Jak to vyvezl krásně před tím gólem ❤️ škoda že to pak i sám smolně dojebal 😁
Musíme být trpělivý, trochu je utahat, oni jsou hodně chybovi v rozehrávce, mají tam díry. Suzuki ač je kvalitní, tak taky dost riskuje v rozehrávce. Pojďme to urvat a zkusit dát víc než jeden gól.

Skvělý týmový výkon. Spasili nás "oblíbenci" Hermoso s Dovbykem 😁 tak aspoň aura+ u obou.
V 1/4 soutěže vedeme ligu. To těžší nás ale teprve čeká. Bodovat v Miláně by bylo fajn

No první půle nuda pro nás je těžké se tam dostat když se stojí a je to mrtvé, ale druhá půle se mi líbila více už tam byl vidět pohyb a jsem rád za 3 body v Miláně věřím že neprohrajeme ale začal bych s Dovbykem a pod ním Dybala a Soule

Dovbyk dneska opet fajn a osobne se mi libil i Wesley. Nalevo horsi, ale na svuj vek vybornej. Tesi me Zeki a Cristante, naopak zklamal Bailey a trochu i El Aynaoui.

Meli jsme docela stesti, ale to je vedlejsi. Ted neprohrat v Milane.

Daje!

Az mi je Fergusona líto, konečně dostaneš šanci od začátku a neodehraje a 5 minut. A pak místo aby si dal Dovbyka dáš ofenzivního záložníka 😂

A pak tam cpe Wesleyho na levou stranu, kterej si to přehazuje na pravou a na lávce mu sedí stejně aktivní Balda. Gaspe gaspe.
Přesně tohle jsme si říkal o Wesleym...aby dal centr, musí akci zpomalit a přehodit z levý na pravou.