9. kolo, ROMA-napoli

Francesco Totti AS napsal:
Zlomový zápas. Bod beru. Daje

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Jak říkáš....bod asi zlatý/zasloužený ...minulou sezónu jsme od nich dostali 2x,takže vzestupná tendence😄....přemýšlím na těma nepostavenýma hračema...Villar když byl v zápřahu aspoň každý zápas 15min,tak hrál dobře...záleží jestli se ta lávka tímto nepohřbí úplně

Bod je dobrý na to, že ofenzíva absolútne nefunguje.
Kouč namiesto toho viní rozhodcov, primitiv.
Zdá sa, že zase dostávame menej gólov (s výnimkou Nórska samozrejme), je treba popracovať na útoku, pane trenére.

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Bod dobrý, chválím obranu 💪my dvě velké šance oni jednu ale žádná hitparáda to teda nebyla něco tomu chybí

HugoBoss27 napsal:
Zlomový zápas. Bod beru. Daje

Jak říkáš....bod asi zlatý/zasloužený ...minulou sezónu jsme od nich dostali 2x,takže vzestupná tendence....přemýšlím na těma nepostavenýma hračema...Villar když byl v zápřahu aspoň každý zápas 15min,tak hrál dobře...záleží jestli se ta lávka tímto nepohřbí úplně
Mohli jsme vyhrát i prohrát, takže bod asi ok, i když výhra proti stoprocentní Neapoli by byla lepší hlavně pro psychyku mužstva.
Vsadím krk, že ty kluky to šli na tribunu už neuvidíme. Tohle je pro ně polibek smrti.

Bohužel ale když je Mikhi (v jeho formě)na hřišti 65 minut to je jak kdyby jsme hráli v 10 mám ho rád ale formu opravdu nemá vždyť neudělal nic dobře Pérez nebo Elsha by měli hrát více, Zaniola možná někdy šel až zbytečně sam ale co on podržel balónu atd bez něho by ta ofenzíva byla úplně v prdeli.Celkove ta ofenzíva je strašně pomalá snaha určitě byla ale je to takové zvláštní jak hrajeme.Je na čem pracovat 😉 Ohledně náhradníků odepsat je úplně je blbost ale asi pod ním končí možná nás čeká zajímavá zima

pasta napsal:
Bohužel ale když je Mikhi (v jeho formě)na hřišti 65 minut to je jak kdyby jsme hráli v 10 mám ho rád ale formu opravdu nemá vždyť neudělal nic dobře Pérez nebo Elsha by měli hrát více, Zaniola možná někdy šel až zbytečně sam ale co on podržel balónu atd bez něho by ta ofenzíva byla úplně v prdeli.Celkove ta ofenzíva je strašně pomalá snaha určitě byla ale je to takové zvláštní jak hrajeme.Je na čem pracovat Ohledně náhradníků odepsat je úplně je blbost ale asi pod ním končí možná nás čeká zajímavá zima
Souhlas

No vidíš to, pro mě třeba Zaniolo zbytečně předržoval balon, navíc bylo evidentní, že toho má v druhý půli plný brejle

Po tom posledním zápase je to asi výbornej výsledek, jejich první ztráta, to jsem taky rád. Škoda jen, že já debil, byť jsem sám otvíral topik, tu čekám na půl devátou, abych koukal na zápas, který se hraje od šesti. Jak to vypadalo? :D

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

První poločas byl dynamičtější z naší strany. Druhý docela nuda, ale dalo se vyhrát ne že ne

Jak se na to díváme z hlediska otvírání dalšího zápasu?

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Ve Středu stejná sestava jestli jsem dobře pochopil Murka ten ty hráče odepsal moc brzo což se mi teda moc nelíbí ale on bere 17 mega eur ročně já ne 😁😂😁na Mikhiho se nadává všude že by neměl hrát 8) no uvidíme kam to dopracujeme

To nebyl fotbal, ale válka.
Mou i Špalek oba rudá.
Obrovské nasazení na obou stranách, spousta sebeobětování.
Bohužel velmi málo fotbalovosti. Jak už tu bylo psáno, vepředu si nevěříme, každej to bere sám na sebe a zkouší urvat.
Tammy měl jednoznačně skórovat, když jdeš v takovém zápase sám na bránu... A pak Mancini nedá hlavu nebráněný z malého vápna. No, škoda. Na jednu stranu ztráta doma, na druhou první Špalkova ztráta letos.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Za co dostal Luciano reda? To jsem nepostřehl

Po závěrečném sudímu ironicky tleskal a cosi tam blábolil.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Dik
To je vůl. Asi mají s Josem domluvené pivo v týdnu nebo jedou spolu na ryby.
V týdnu Cagliari, pak AC