9.kolo ROMA-AC Milán

prichadza spasa :lol: :lol: vyhoreny treto-triedny akoze pseudo talent ktoreho nechcu ani v 5 anglickej lige a je bez angazma džek rodwell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :tlesk: :tlesk: :tlesk: a pozoooor marcel buchel co 1,5 roka nehral na profesionalnej urovni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ak foncesa odide sam od seba alebo sa zastreli ani sa nebudem cudovat,takyto zdecimovany ,rozlamany ,rozbity Rim klubova historia asi nepameta.... AS-AC slepy s hluchym

Rodwella neznám. Buchel mi připomíná rok 2011, kdy k nám zadarmo chodili Adrianove a Simpliciove jak píše Largo, je tam Riccardi třeba. Nevím co zas blbnou

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Smrtelná hlavička... Pěkně Edin. :tlesk:
Pastore :zed:

Předváděna hra je otřesna, jsme v hrozne křeči a není to tím, že je spousta hráčů zraněných.

Pastoreeeeeeeeee(k) gol si mal dat, ale dnes mi nevadi
Gianluca s tou kartou bude polovicny, ale inac sa mi paci
Jordan budi respekt ako Kevin kedysi
Edin az do golu neviditelny
Vadi mi trochu Spinazzola
Inac je to od polovice polcasu dobre, davame im. Treba ale poistku, nech z toho nie je rimovina.

Velmi ,velmi dobry vykon a skvely vysledok, vyhru sme po poslednych remizach potrebovali ako sol. S Milanom to bude mat este vacsi cveng.

Zaniolo idolo,

dobre po slabsom uvode hraju Fazio, Mancini a Smaldini.

Cetin dostal prvykrat par minut, vyzera fotbalovo.

Paráda. Konečně výhra urvaná duší, skutečně na spirit. Kádr je ve stavu, kdy střídáme juniorama a nejnáhradnějším náhradníkem Santonem. To se nedá nějak víc hodnotit, to mluví za vše. Důležitý 3 body a snad se nám ta marodka pomalu začne tenčit, hlavně Cengiz a Mkhyta, kteří už měli být tento týden.