8. Roma Frankfurt

Dnes 21:00 hod.

Tohle bude těžkej oříšek. Začínám chtít postup, i když by bylo fajn se soustředit jen na ligu.

AS Řím - pravděpodobná sestava:
Svilar - Mancini, Hummels, Ndicka - Saelemaekers, Koné, Paredes, Angeliño - Dybala, Pellegrini - Dovbyk

Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Collins, Koch, Theate - Kristensen, Skhiri, Larsson, Knauff - Uzun, Götze - Ekitike

V tv nejsme. S VPN přes Sport 5 UK.

Last edited:
Vypadá to jasně.
Claudio to nejsilnější (dal bych teda Shaarawyho místo Pelleho) bude stavět v EL (dnes chce postoupit, což znamená zas zápasy navíc, protože přímo už to nepůjde) a v Coppě na AC. S Neapolí a v Benátkách se bude rotovat jako v Udine.
Daje

Ono to dokonce vypadá, že dostat se do LM je jednodušší v našem případě před Evropskou ligu. Z LM do EL nikdo nepadá a nikdo tam vyloženě není soupeř který by nebyl letos hratelnej…

Ono to dokonce vypadá, že dostat se do LM je jednodušší v našem případě před Evropskou ligu. Z LM do EL nikdo nepadá a nikdo tam vyloženě není soupeř který by nebyl letos hratelnej…
9 bodů v lize na LM taky teď nevypadá neřešitelne ale to by musela být velká série výher

Tak jsem si to zprovoznil a zajímalo by mě, kdy se tam ten přenos objeví? Těsně před výkopem?

Zatim teda velky spatny. Proc mi pripada, ze kazdej souper vzdycky presne vi, co ma a jak udelat s micem i bez nej, zatimco my netusime?

Dajeeeeeee
Hezkej gol
Už jsme mohl dát dva. Tyč plus jednou to dovbyk zabil
Daje così

Tady jde videt stret dvou lig v tvrdosti hry…v italii by piskal 2x vice faulu Frankfurtu(to nerikam ze je dobre) jen je videt jak jsou rimani zaskoceni co vse nefoukne
Angel se to zaslouzi!
Pojdme dal👏👊

V noci v ulicich bude asi rusno

Zatím v poho, snad přidáme další.

Ty jo mě by zajímalo jak zvládl poutník ty kery, co má. Ten tater musel být chudák 😄😆

Doma jsme silní chceme hrát, ale já prostě vidím Dovbyka dneska jako poleno od kterého se vše odráží a nevyhraje souboj to samé Pellé leží když má míč tak většinou nahrává zpět na stopery oba bych je vystřídal i když neříkam že nemají snahu, to Dybala podrží míč rozehraje snaží se najít někoho to je prostě jiná liga.ty brejky mají nebezpečné ale věřím že to urvem.