8. kolo Sassuolo Roma

Neděle 15:00.

Věřím v ušmudlané 0:1, pokud Mile vychytá co půjde.

Gasp je znám dobrou práci s mládeží, tak co zkusit nějaký hrot z primavery? Zkazit nemá co.

Najkrajšie a pritom komické je natom to,že keď zajtra vyhráme tak sme delený prvý v tabuľke … hra cele zle , útok nemáme ale verím že bude trojlístok bailey soule dybala a hentych dvoch ozembuchov necha na lavičke konečne 🙏 verím vo výhru ako správny fanúšik ale nemám dobrý pocit z toho zápasu nakoľko sassuolo je veľmi nepríjemne

Po tej Plzni sa snáď nejak daju dokopy a bude to dnes o inom. Fandím , takze verím , ale obavy určite mám, Sassuolo nám nedá nič zadarmo a bude to boj , ale to kam by nás dnešné 3 body mohli posunúť je veľmi lákavé.

Zajimava, netradicni sestava. Hezky tim Gasp ukazuje, co si o nasich hrotech mysli…

Doma sam, vychlazena Nachmelena opice 14, dneska mi snad AS udela vetsi radost.

Co ze sel ze hry ten Bailey? Jinak na tu bidu dneska prvni pule docela dobra, jen mam pocit, ze mame hrozny pomaly stopery. A blby (Hermoso).

Hermoso - dlhodobo na jeho plat hra otrasne - zbavit sa cim skor
Teraz Dovbyk zahral prvy raz ze podrzal loptu chrbtom k brane a nahral Pelegrinimu a bola z toho tyc.

Daje

Mohli jsme dát u nějakej gól navíc, skoda, každopádně jsme to docela kontrolovali
Někteří dneska vypadali i jak fotbalisti. Dybala, kone, cristante, soule, wesley, pellegrini, dokonce i dovbyk. Kdo mě znervznuje, je naopak hermoso. Počet bodů je až neuveritelnej, když jsem nás viděl v poháru. Tak snad ve středu navazeme.

Hlavně druhá půle teda byla lepší, ten začátek zase spali a 3 šance měl soupeř za 6 minut,pak se to naštěstí zvedlo.Co napsal Sushi s tím souhlasím i z hráči které napsal, měl jsem obavu že Hernoso a Mancini uvidí červenou no naštěstí to dopadlo dobře jen 3 inkasované Branky 😁to je až neuvěřitelné a hlavně venku jedeme bomby

Bryan jak v defenzivě tak do útoku 👍👍👍
Wesley 👍👍👍
A Dovbyk dobrý odedrel to...

Zatímco hermoso by měl raději zahřívat lávku

A zase jen jeden gól, ale dneska tam mělo padnout víc. Škoda.

Dneska za me top Wesley, Cristante a Kone, snazil se i Dybala a ze stridajicich i Dovbyk nehral spatne spolu s Pellem. Bailey porad neni ve forme. Zklamal me Tsimikas a El Aynaoui. Vylozene me stval Hermoso. Dal bych vic sanci Pisillimu a Ziolkowskimu, daleko radsi nez Hermosovi. A jak uz tu bylo receno, snad nejakyho hrota z primavery radsi nez Fergusona.