8. kolo, Roma-Napoli

HugoBoss27 napsal:
Dzeko začíná Dzekovatet a to nám moc nepomůže

Minule taky Džekovatěl a pak dal 2 fíky. Nicméně já se nemůžu zbavit pocitu, že v takových zápasech je uplně k ničemu, je hrozně pomalej a nemotornej - jenže - koho jiného ? Džeko hraje ale stejnou tužku co ostatní.

Inu, hrajeme strašně daleko od sebe, hrůzostrašně přebíráme hráče a za takový příhry jaký lítaj od našich záložníků bych dostal zjebáno i v A. třídě
Mertens je jinej hráčík

Jasné, Neapol je lepšia, sú lepší v kombinácii a tak, ale to vyzdvihovanie Neapola komentátorom Sportu a robenie z toho pomaly o 3 triedy lepší team ako je Rím je smiešne. Väčšinu si robia narážačky na vlastnej polovici, oni vlastne hrajú niečo medzi najlepším a najgrcnejším futbalom. Každopádne, my nehráme pre zmenu nič a problém je, že na lavici nemáme alternatívy. Každopádne, čo sa defenzívy týka, Di Fra asi nespravil blbosť zmenou systému, pretože si fakt mylsím, že sme Neapol dokázali slušne eliminovať... najmä do golu, pak sme už zbytočne znervozdneli... Dal bych tam Cengiza, Flore na krídle nehrá nič, pre mňa on na ten post nebol nikdy alternatíva a dáva vzpomínať na tie časy, ked tam hrával pod Garciom.

Mě se třeba líbí, jak Flore hraje, vytváří prostor pro BP, kterej ho ale neumí už druhou sezonu využít

Carlo napsal:
Jasné, Neapol je lepšia, sú lepší v kombinácii a tak, ale to vyzdvihovanie Neapola komentátorom Sportu a robenie z toho pomaly o 3 triedy lepší team ako je Rím je smiešne. Väčšinu si robia narážačky na vlastnej polovici, oni vlastne hrajú niečo medzi najlepším a najgrcnejším futbalom. Každopádne, my nehráme pre zmenu nič a problém je, že na lavici nemáme alternatívy. Každopádne, čo sa defenzívy týka, Di Fra asi nespravil blbosť zmenou systému, pretože si fakt mylsím, že sme Neapol dokázali slušne eliminovať... najmä do golu, pak sme už zbytočne znervozdneli... Dal bych tam Cengiza, Flore na krídle nehrá nič, pre mňa on na ten post nebol nikdy alternatíva a dáva vzpomínať na tie časy, ked tam hrával pod Garciom.

Já si tam naopak Florka umím představit dlouhodobě. Za ním Karsdorp, to by mohlo fungovat výborně.

PsYchr napsal:
Pokud nevystřídá DeDeRona, tak nemáme nejmenší šanci...to je hrozná bída

Celkově to dneska vyšlo blbě a žádný kvalitní alternativy nemáme....

opat to bolo od nas hlavne o bojovnosti.
rozhodol nahodny gol, pri troche stastia sme mohli mat bod, stastie sa k nam ale priklonilo proti Atleticu a verim, ze v lige sa to za 38 zapasov vyrovna...
prvy polcas to bola hra macky s mysou, druhy polcas uz od nas nebol zly.
nepacilo sa mi hlavne Dzekove rozhadzovanie rukami a jeho negativne reakcie nielen voci rozhodcovi a protihracom, ale aj voci spoluhracom... nie prvykrat ukazal taketo hviezdne maniere...

zhrnul to cesky komentator, ktory povedal, ze je to od nas take upracovane, cakame na navrat Patrika Schicka a potom sa uvidi :mrgreen:

No...nepovedlo se to. První poločas mi bylo na blití, druhej se skutečně zlepšil, nicm=eně Neapol byla lepší.
Ve středu Chelsea - jak jsem říkal, že už na LM nejdu dřív z práce tak tentokrát letím přímo na stadion. Snad to nebude o třídu. :)

Ja si myslim, za tych par zapasov co som videl, ze nasa taktika, s ktorou pristupujeme do zapasov je polovicne uspesna. Po stranke eliminacie superovych silnych zbrani, sme vyborni. Chyba mi skor druha strana. Aj ked super do nicoho nepustime, sami nevieme tvorit, hrat vlastnu hru a vnutit ju superovi.

Je to mozno len tym, ze si hraci este len zvykaju na novy styl.
Dolezite je, aby sme nadalej ziskavali "povinne" body a s tym porastie sebavedomie, istota a akasi identita timu.

Chcel by som vidiet viac hrat tvoriveho hraca (tj. z minulosti Lemmy, Paredes). V sucasnosti ake take parametre splna Gerson, ktory by sa mohol chytit.

co povedat :zed: ...dostali sme osraty gol a dali tycku a brvno,prehrat doma s interom aj napoli je velmi zle...nieco mi k tej hre chyba,hrame strasne posrato...vyzera na bitku s laziom o 4 flek....poteste nas aspon s chelsea :danko: