8.kolo ROMA-Inter

Komedianti místo centru do vápna šintó na půlce vrací,i ten jurič by se měl zamyslet ale jo dej si tam své borce pořád dokola!! Já už jsem vyždímány tohle sledovat však pořád dokola za každého trenéra!! Napište kdo dostál z vlastního rohu gól v top 5 soutěži!! Piče kurva zase nebudu spát

Dybala zahrál výborný zápas, kdyby si z něj vzali ostatní příklad, vypadalo by jinak. Svillara už není potřeba komentovat.

A když jsme u komentáře, tak musím pochválit komentátora v TV.

Zbytek běžte do prdele včetně s Juricem. Jsme Řím, hrajem doma a je mi jedno že s Interem. Tady se má hrát o tři body, ne se pořád spojovat s remízou.

Já jsem z toho už znechucenej a dam si pauzu na nějakou dobu, zase mám zkaženou náladu.

jediní, kteří u nás chtějí hrát fotbal, jsou dybala, pisilli, baldanzi, + se snaží dovbyk a angelino, ostatní jsou dopředu navíc
a z těch co jsem jmenoval kuličku neuválíš, zas takový děl to nejsou, aby to strhli sami
nejlepší náš hráč je svilar

Podla mna nas dobehuje to, ze sa nam nepodarilo posilnit o praveho obrancu a lave kridlo …

taktiez Dybala hral z prava , co nieje jeho pozicia a Faraon je zraneny.

Podla priebehu remizovy zapas ale nasou obrovskou chybou sme si ho prehrali sami.

Takze bojovat a uvidime dalsie kolo.

Tak Jurič je spokojený a chválí Tým tak my by jsme měli taky 😃výsledky prý přijdou když budeme hrát tak jak včera, no nevím když nejsme schopni dávat Branky ten přechod je pomalý a čitelný asi sledujeme jiný fotbal než trenér Říma.A dostat gól z vlastního rohu je tupost( byl by i v Okrese ne tak v Sérii A).Já teda spokojený nejsem a to máme v bráně famózního Svilara jinak ty výsledky by byly daleko horší!!

Bohužel pořád stejná písnička, kdy trenér není schopný nacvičit nějakou útočnou kombinaci kolem vápna. A je jedno jestli hrajem proti Interu nebo proti poslednímu. Pokud nám to soupeř neulehčí, tak prostě nevyhrajeme. Ta produktivita kdy máme usmrkaný jeden gól na zápas nás táhne do druhý poloviny. Nehrajeme nějak špatně. Dostanem se k vápnu a tam to končí. Jediný schopný centrař ze strany je ždímán na stoperu. A to hrajeme stylem že 9 lidí jde k vápnu a vzadu zůstává jen Denzel. Zařvat si gól, to je něco, co se stalo sváteční záležitostí.

jj, hrajeme obíhačku
žádný překvapení
žádný individuální řešení
žádneý týmový řešení
nic