8.kolo Panathinaikos - ROMA

Ctvrtek
29.1.26
21hod
Olympic stadium(75 000)
sport1cz

:danko::sala:

Posetrit a protocit nejake hrace…Cristante Celik i Svilar??nebo vubec?

kurzy zni jednoznacne
IMG_6518.jpeg

Bod by měl stačit na to aby se dostali do 8cky já bych dál hodně velkou změnu v sestavě oni taky mají jistý postup nebo aspoň si to myslím 😃

Svilar (páč kvalitní náhradu nemáme) - Mancini, Ziolkowski, Ghilardi - Rensch, Pisilli, El Aynaoui, Tsimikas - Soulé, Pellegrini - Ferguson.

Daje

Sestava nebude ideální hodně hráčů nemůže hrát z různých důvodu věřím že bod se urve injom chybi hodně hráčů na Livesportu píší 15!!!1000024837.jpg

Jsem zvedav na atmosferu…Rimani se tam s rekama nalivaji uz od vcerejska😃 s Panathinaikos mame jedno z nejvetsich sdruzeni💪

Takže Paulito se dostane do formy a zrani se. Ok. To je zase paráda. Jsem teď rád, že jsme se zbavili Baldu.

AS Řím se obává vážného zranění kolena u Dybaly

• Co se stalo: Paulo Dybala si během středečního tréninku v Aténách (před zápasem Evropské ligy proti Panathinaikosu) poranil koleno. Ačkoliv byl v nominaci, bolest se během čtvrtka zhoršila.
  • Diagnóza: Panují vážné obavy, že by mohlo jít o poškození vazů nebo menisku. Oficiální výsledky budou známy po pátečních testech v Římě, ale první pocity lékařského týmu jsou prý „velmi špatné“.
  • Kontext: Pro 32letého Argentince je to další rána v jeho kariéře provázené zraněními. Navíc mu 30. června 2026 končí smlouva, což jeho situaci v klubu značně komplikuje.
  • Situace v týmu: Řím je v obrovské krizi, co se týče marodky. Kromě Dybaly chybí klíčoví hráči jako Evan Ferguson, Artem Dovbyk, Manu Koné nebo Mario Hermoso. Navíc nemohou hrát ani nové posily Donyell Malen a Robinio Vaz (nemají oprávnění pro poháry).

Můj komentář k situaci:

Je to ironie osudu – zatímco se spekuluje o příchodu Raheema Sterlinga (viz tvůj předchozí dotaz), Řím dost možná právě přišel o svou největší hvězdu na zbytek sezóny. Pokud se potvrdí vazy, Dybala by mohl chybět 6 až 9 měsíců, což by při jeho končící smlouvě mohlo znamenat, že jsme ho v dresu AS Řím viděli naposledy.