8.kolo Juventus - ROMA

Já myslím, že jsme nehráli zle, furt je to Juventus venku, pánové.
Tlačili jsme, dřeli, šance jakési byly, i když ne vyložené. Trapný bylo, že Orsato tu penaltu foukl a nenechal dohrát akci s prázdnou brankou, tady snad mohlo být uplatněný i to pravidlo o technickým gólu, ne?
Ale prostě proti nim si nemůžeš dovolit nedat penaltu, když už si ji vypracuješ. Dal 13 penalt v řadě, ale kvalitní hlava se pozná s Juvemerdou za stavu 0:1. A kopl to jak já.
Škoda.

Ty vole, prohra na Juve 1:0, po mraky letech jsme tam měli i šance a tady už všichni propadají depresím. Nechápu.

Abaddon napsal:
Bruntix napsal:
Pravidlo o technickom góle funguje aj vo futbale? Ja to poznám iba v hokeji.

Nefunguje, nebo aspoň nikdy jsem to nezažil, ani neviděl.

No práve.
Navyše čo čítam, by gól nebol uznaný aj tak kvôli ruke Henrikha pri spracovaní...

Ten výkon nebol tak zlý, dá sa na tom stavať a vyhrať veľa zápasov. Trochu mi vadí vyťaženosť hráčov - asi Mour vie čo robí, ale viem si predstaviť, že by striedania zápas napr. v 60-70. minúte vedeli oživiť.

Nemyslím si že by třeba někdo chtěl Mourka vyhodit nebo tak něco spíš nám některým vadí určitě věci 😉 Málo střídá spíš až ke konci jak včera a přitom se oživení týmu například od 60 minuty nabízelo 😉 myslím že hráče aby šli místo Mikhiho který bohužel nemá formu máme Perez, Eldor.Bryan jak ten hráč může hrát základ to mě vytáčí nejvíce že tohle nevidí, proto bych chtěl vědět co na to říkají fans v Římě jestli má někdo nějaké info rád si ho poslechnu protože tady na fórum moc lidí není nebo vůbec jestli někdo kdo ho chce v základu!!!!Darboe si myslím že tam není špatný a za mě volba číslo jedna, Villar taky klidně by mohl dostat šanci i ten Diawara ikdyz ten taky těch chyb udělal ale toho Bryana tam fakt vidět nechci hlavně když rozehrávka začíná skoro ve všech případech od něho 🙉🙉🙉jinak s tím kádrem až tak velký problém nemám(obrana tam chybí hráči nic lepšího tam nemůže vymyslet) celkově by je mohl přinutit hrát trochu v pohybu a přímočare 😁😁😁No a pak bych byl i šťastným člověkem

Mou včera střídal jen 2x, což ukazuje jak málo věří těm hráčům které má k dispozici na lavce

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Abaddon napsal:
Jinak prej Mourinha kontaktoval Newcastle...

V prvom rade mi to pride ako čista špekulacia lebo okolo nich je teraz milion špekulacii ale keby to malo byt realne tak za mna kludne