8.kolo Juventus - ROMA

Nedal první penaltu ,13 před tím dal.Me sere že Juve tak slabý nepamatují a naší útočí v chůzi aspon bod musí urvat určitě na to máme ale musí dřít

Mourek nevidi, že Cristante je hráč soupeře?

Každopádně my gól nedáme, nemáme na to. Neuděláme pořádně brejk, finální přihrávky otřesné s když už se něco povede, oni budou faulovat ...

Sushi jsme jen my Čechoslováci vyloženě alergičtí na Bryana nebo to samé mají i Italové v Římě

Takhle slabý Juventus jsem neviděl. My nevyhrajeme nad silnějším týmem ani jednou. Za celý zápas jsme neměli prakticky nic.

Dával jsem to této sezóny hodně naděje a jediný co to opět přináší je zklamání. Tohle jme vážně nebaví.

Obrovské zklamání!!!a dost za to může trenér hráli jsme v 9ti Bryan ani Mikhi by v základu neměli hrát a když už tak max poločas ale oni hrajou 90 minut , neudělali jsme skoro žádné změny a prostě ten chodící fotbal bez pohybu na ty lepší není a to říkám že Juventus je Slabucky tak špatně hrajeme bohužel 😔

Ty vole to se mi zase bude usínat
Orsato je čurák a dycky, když vidim jeho ksicht, chce se mi blejt
Mourek proč nestřídal? Miki byl na nakopnutí do prdele, Cristante by byl hroznej i jako podavač míčů
chudák Tammy aby si zahrál, musí pomalu ke svýmu vápnu
Osmdesát rohů a všechny skončí na prvním hráči Juve, to to do prdele neumí někdo dokopnout na vápno, ať se o to aspoň poperem?
Když neporazíme takhle špatný Juve...

Náš neuznaný gól by veľa zmenil, ale keby bolo keby, že? Škoda toho obdržaného gólu, z hovna uplietli bič.
Myslím si zároveň, že Mancini by nemal byť stopér, prípadne stopér do základu. Obrana dostáva veľa gólov a on mi svojou behavosťou a výbušnosťou (a nedisciplinovanosťou) pasuje skôr na predstopera, napr. vedľa Jordana.
Kým bude v Juve dvojica Chiellini - Bonucci, budú mať stále náskok v kvalite obrany. Do riti ale tak slabý Juventus sme mohli poraziť, či min. neprehrať. Slabý zápas dnes.
Mourko asi nie je fanúšikom striedaní, ktoré by mohli hru výrazne zmeniť...
Zaniolo si dúfam neurval to koleno zase, to by bolo veľmi smutné.

Na toto mohol ostať aj oveľa lacnejší Fonseca aj ten vedel slabých poraziť ale s top mužstvami 0 bodov.

Mick napsal:
Na toto mohol ostať aj oveľa lacnejší Fonseca aj ten vedel slabých poraziť ale s top mužstvami 0 bodov.
Dneska jsem si říkal to samé. Pod Paolem se na to občas dalo i dívat

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Včera som sa zamýšľal aj nad tým, či Tammy trochu svojou premotivovanosťou nerozhodil Veretouta, keď chcel penclu kopať on.