Až na připomenutí Juriče souhlasím se vším.Juric fotbal hadr. Ťukec kolem vápna a absolutně bezzubé. Což o to, že jsme zas dostali gól z brejku. My je prostě bránit neumíme, ale takhle slabý AZ se porazit měl. Naštěstí mě ta Evropa nijak netrápí a v tomhle formátu už vůbec ne. Osobně jsem pro, aby nám další Evropa nevyšla od podzimu. Ten tým potřebuje přišroubovat, utáhnout a s Evropou je ten los těžký ať už hrajeme s kýmkoliv. Btw, Paulovi ta páska neskutečně slušela.
tím spíš musíme postoupit a ideálně to vyhrát
Přesně tak. Příští sezónu jebat poháry a vsadit to všechno na ligu. Klidně zkusit v konkurenci všech, co budou hrát poháry, i to Scudetto.Juric fotbal hadr. Ťukec kolem vápna a absolutně bezzubé. Což o to, že jsme zas dostali gól z brejku. My je prostě bránit neumíme, ale takhle slabý AZ se porazit měl. Naštěstí mě ta Evropa nijak netrápí a v tomhle formátu už vůbec ne. Osobně jsem pro, aby nám další Evropa nevyšla od podzimu. Ten tým potřebuje přišroubovat, utáhnout a s Evropou je ten los těžký ať už hrajeme s kýmkoliv. Btw, Paulovi ta páska neskutečně slušela.
Mám stejnej názor. Sestavit mladej, dravej tým, hladový hráče bez velkejch platů, a vsadit všechno na ligu s mladým trenérem a funkčním managementem.Přesně tak. Příští sezónu jebat poháry a vsadit to všechno na ligu. Klidně zkusit v konkurenci všech, co budou hrát poháry, i to Scudetto.