7. zápas EL Alkmaar - ROMA

1000016980.jpgsance na postup je řekl bych i podle losu že i velká tak se uvidí,doma hrajeme i fotbal

Přílohy

• 1000016980.jpg
    1000016980.jpg
    413.5 KB · Zobrazeno: 1
Juric fotbal hadr. Ťukec kolem vápna a absolutně bezzubé. Což o to, že jsme zas dostali gól z brejku. My je prostě bránit neumíme, ale takhle slabý AZ se porazit měl. Naštěstí mě ta Evropa nijak netrápí a v tomhle formátu už vůbec ne. Osobně jsem pro, aby nám další Evropa nevyšla od podzimu. Ten tým potřebuje přišroubovat, utáhnout a s Evropou je ten los těžký ať už hrajeme s kýmkoliv. Btw, Paulovi ta páska neskutečně slušela.
Až na připomenutí Juriče souhlasím se vším. :)

Teda ale ty rána po takhle prohraným utkání bez šancí, to je hroznej zmar. Pak se dycky musím přemlouvat, abych si pustil další utkání.

já naopak doufám, že prolezeme a dál už budeme hrát normální sezónu... tenhle paskvil nám vlastně docela pomohl v tom, že navzdory vší bídě stále můžeme postoupit

Juric fotbal hadr. Ťukec kolem vápna a absolutně bezzubé. Což o to, že jsme zas dostali gól z brejku. My je prostě bránit neumíme, ale takhle slabý AZ se porazit měl. Naštěstí mě ta Evropa nijak netrápí a v tomhle formátu už vůbec ne. Osobně jsem pro, aby nám další Evropa nevyšla od podzimu. Ten tým potřebuje přišroubovat, utáhnout a s Evropou je ten los těžký ať už hrajeme s kýmkoliv. Btw, Paulovi ta páska neskutečně slušela.
Přesně tak. Příští sezónu jebat poháry a vsadit to všechno na ligu. Klidně zkusit v konkurenci všech, co budou hrát poháry, i to Scudetto.

Přesně tak. Příští sezónu jebat poháry a vsadit to všechno na ligu. Klidně zkusit v konkurenci všech, co budou hrát poháry, i to Scudetto.
Mám stejnej názor. Sestavit mladej, dravej tým, hladový hráče bez velkejch platů, a vsadit všechno na ligu s mladým trenérem a funkčním managementem.

to mi v itálii přijde jako větší utopie, než udělat evropskej pohár
ale ano, už před lety jsem tady někde psal, že restart v podobě neúspěchu, kterej nám umožní postavit v klidu tým a soustředit se na ligu, by mi nevadilo - i když zvádnout to v jednom roce, navíc po tomto roce, je trošku divoká představa

Dneska hrajeme!!!!

Roma vs Eintracht Frankfurt – probable line-ups​

Roma (3-4-2-1): Svilar; Mancini, Hummels, Ndicka; Saelemaekers, Paredes, Kone, Angelino; Dybala, Pellegrini; Dovbyk.

E. Frankfurt (3-4-2-1): Trapp; Collins, Koch, Theate; Kristensen, Shkiri, Larsson, Brown; Gotze, Knauff; Ekitike.

Vypadá to jasně.
Claudio to nejsilnější (dal bych teda Shaarawyho místo Pelleho) bude stavět v EL (dnes chce postoupit, což znamená zas zápasy navíc, protože přímo už to nepůjde) a v Coppě na AC. S Neapolí a v Benátkách se bude rotovat jako v Udine.
Zakládá @Jirin !!!
Daje