Toľko niektorí chceli hrotaka a Dovbyk hneď ako prišiel netrafil prázdnu bránuNečudujem sa že je Gasp z toho zúfalý a skúša všeličo iné. Dovbyk mal možno dva úspešné dotyky. Naopak ich 20 ročny Esposito čo prišiel vybojoval veľa lôpt, veľa podržal, fauly na seba získal.
Ak to takto bude ďalej pokračovat bude to veľký problém ktorý ale padá na hlavu Massaru lebo Dovbyk mal jednoznačne odísť a Ferguson ktorého priviedol sa zatiaľ tiež neukázal.
Prehra proti Interu nie je nič hrozne, navyše ako hovoril komentátor v Ríme neprehrali od roku 2016, ale hroziva je tá strelecká impotencia.
Ja si myslim, ze kdyz by na hostovani bez opce prisel Zirkzee a rozehral se Bailey, bude to dobry. My ted v kadru nemame dva pro Gasperiniho klicovy posty - rychly kridlo nalevo schopny prejit pres hrace a efektivniho utocnika.Bod by byl zasloužený. Dneska to měl Paulito na noze. Ten primak taky mohl vyřešit líp.
V zimě určitě musíme řešit útočníka, i kdyby jen do konce sezóny
Souhlasim, ze mel Dovbyk odejit. Ale kdo ho chtel? Kdo nabizel aspon nejakou relevantni sumu? A plat, kterej by chtel? Sorry, nekdy mi prijde, ze v tom az moc vidite football manager…
Když jsme u těch útočníků, myslíte že by dvojice Abraham - Shomurodov byla horší než Dovbyk - Ferguson?
Já Tammyho chtěl nechat už než odešel a kluci se úplně nepřetrhli ve snaze tento můj názor změnit...Když jsme u těch útočníků, myslíte že by dvojice Abraham - Shomurodov byla horší než Dovbyk - Ferguson?
Benvenuto Batigol!Ahojte všetci , len nedávno som objavil , že toto fórum vôbec existuje . Tak som si dovolil sa registrovať a sem tam prispejem svojimi názormi a dojmami. Včerajší zápas som prežíval veľmi emocionálne a popravde ešte dnes z toho nie som vonku, v druhom polčase tam proste mal minimálne golik padnúť . Daje Roma
Batigol! Welcome!Ahojte všetci , len nedávno som objavil , že toto fórum vôbec existuje . Tak som si dovolil sa registrovať a sem tam prispejem svojimi názormi a dojmami. Včerajší zápas som prežíval veľmi emocionálne a popravde ešte dnes z toho nie som vonku, v druhom polčase tam proste mal minimálne golik padnúť . Daje Roma !