7.kolo ROMA-Cagliari

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
Largo napsal:
Poslední dobou nám prakticky nic nevychází, i když nehrajem špatně. Ale sudí se zas předved a zranění nás decimujou. Zlatá pauza, zlatá.

Snad už po ní bude Edin i Cengiz, ty nám budou chybět nejvíc.

López - Florenzi, Mancini, Smalling, Kolarov - Cristante, Veretout - Ünder, Zaniolo, Kluivert - Džeko a mohlo by to jít dobře.

Navíc by určitě měl být i Mkhitaryan.

Jo, na toho jsem zapomnel. A mozna by konecne mohl hrat na svy pozici, ne na tom dementnim kridle, kde se mu vubec nedari.

pre mna je hlavne ta penalta za taku ruku jeden z najvacsich problemov dnesneho futbalu.
nechapem, ako moze byt za taky priestupok penalta adekvatny trest v sporte, ktory sa hra v priemere na 2-3 goly...

je tam ten obluk nad sestnastkou, ktoreho tusim jedina rola v dnesnom futbale je ta, aby sa za ten obluk postavili hraci pri penalte.
keby bol za taketo prehresky, ktore nezabranuju vylozenej sanci trestny kop z lubovolneho miesta toho obluku s moznostou postavit mur, tak by to podla mna vyriesilo dost vela problematickych situacii a futbal sa stal trochu cistejsim sportom...

kolko percent dnesnych penalt je po fauloch vo vylozenych sanciach? 20 percent?

a rovno by som tiez za simulovanie (aj odhalene VAR systemom) daval takyto trestny kop proti simulujucemu muzstvu, co by mohlo pomoct vyliecit dalsi velky neduh dnesneho futbalu.

To je zajimavej nápad, ale asi by to byla trošku saskarna a navíc by akorát byl problém posunutej jinam, resp. rozšířenej, když by se řešilo jednak zda je to vůbec prohřešek a pak jestli ke to prohřešek na penaltu nebo trestnák a libovule by stále zůstala. Zmar.

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Já bych simulování i výrazně zpětně trestal. To je něco, co ten fotbal strašně kazí, s tím souhlasím. Dokud se v tomhle trochu nepřitvrdí, tak toho bude víc a víc. Kor když jedna z největších hvězd, vzor pro spousty mladých lidí - Neymar - je v tomhle "skvělej".

Neymar je přesně ten hráč, kterýho bych nejradši viděl skončit s fotbalem

Sushi napsal:

Já bych mu dal nějakej odstrašující trest...opakovaný simulování, což je vlastně podvádění - 10 zápasů stop, udělá to zas a bum - 6měsíců bez fotbalu, včetně repre...znova a šup rok. Pak to napodobujou i děcka na hřišti, humus. Vymýtit tohle z fotbalu by měl bejt cíl.

Abaddon napsal:
Sushi napsal:

Já bych mu dal nějakej odstrašující trest...opakovaný simulování, což je vlastně podvádění - 10 zápasů stop, udělá to zas a bum - 6měsíců bez fotbalu, včetně repre...znova a šup rok. Pak to napodobujou i děcka na hřišti, humus. Vymýtit tohle z fotbalu by měl bejt cíl.

Vymytit rasismus a neymaroviny. Cil pro dalsi rok.

Sushi napsal:
Mě "baví" i ty jeho přestupy...

Na to jsem úplně zapomněl, na tuhle trucující komedii. V zimě to bude pokračovat. :)

pasta napsal:
9:46 Džeko má zlomenou lícní kost
Operaci a nucenou pauzu před sebou má Edin Džeko. Útočník AS Řím utrpěl dvojnásobnou zlomeninu lícní kosti, zranění si odnesl z utkání s Cagliari

Tak minimálně 4 týdny