7.kolo EL ROMA - Stuttgart

Uvod ospalejsi a Stuttgart zivelnejsi, pohyblivejsi, ale postupne jsme je uspali. Nicmene je to vyrovnany. Dneska se mi nelibi Tsimikas, Pellegrini ani Kone, zato treba Ghilardi vybornej.

Ghilardi na mě dělá velmi dobrý dojem. I žolko. Z těch dvou něco bude 😉

Tož Pisilko jak pan.

Klasickej zápas s týmem slabším než jsme, mohlo se to i posrat, ale nakonec dobrý
Pisilliho začínám mít rád jak svyho času boveho

Dnes na oko vyrovnany zápas ale rozhodli sme to :) podržal svilar ale za mňa výborný ghilardi , rensch a pissili ma tiež geniálne veci futbalové. Áno aj veľa strát ale kompenzuje to geniálnymi futbalovými vecami. Paolo sa nám rozohráva akosi čo som moc rad :) poďme vyplieskat Miláno a konečne vyhrať zápas s top mužstvom v taliansku

dajeee

Super to jsem nečekal někteří hráči super, Svilar podržel ale levá strana se mi nelíbila no ale jinak myslím že na pohodu a v neděli konečně vyhrát proti AC

Koukal jsem po očku střídavě, dítě zvrací.

Jak jsem psal, jsem velmi příjemně překvapenej, i když ani tentokrát to úplně přesvědčivé nebylo. Soulé-Pisilli i Dybala-Pisilli krásné věci.

Je dobrý vědět, že tohle dokážem urvat i při výrazném protočení sestavou.

Dajeee!!!

Koukal jsem po očku střídavě, dítě zvrací.

Jak jsem psal, jsem velmi příjemně překvapenej, i když ani tentokrát to úplně přesvědčivé nebylo. Soulé-Pisilli i Dybala-Pisilli krásné věci.

Je dobrý vědět, že tohle dokážem urvat i při výrazném protočení sestavou.

Dajeee!!!

Presne to jsem si taky rikal.
At je diteti brzo lip.

Svilar - Ghiladri - Pissili - to boli hraci zapasu

skvele 3 body v inak vyrovnsnom zapase

teraz zregenerovat s hupsa hojsa na AC

Svilar se rozhodl, že nedostane gól a to je pak o dost lehčí pro všechny ostatní. :)

Super tři body. Pissilimu to moc přeju!