6. zápas skupiny, Roma-Karabach

Zapominate rychle kolik gólů dal min rok teď nehraje dobře uznávám, ale je to tím že to tahá sám potřeboval by na lávku důvod proč ho tam nedá ví asi trenér, ale pořád je to útočník číslo jedna. Perottii, Kolarov, radja a florko dnes chtěli a něco hráli, chyběla chuť a taky to že když bude hrát střed zálohy ve složení DDR, Kevin, radja tak to moc rychle a dynamické nebude. Jinak postup je co víc si přát :daje:

bol to nervak kurva...edin to v protiutoku 3 na 2 neskutocne dojebal ,mohol kludne este nahravat,keby to spravil niekto iny,rozlamuje rukami ,po tomto na lavicu jednoznacne

mozni superi: Basel, Bayern, Real Madrid, Sevilla (95%), Porto (75%) alebo Leipzig (25%) a mozno Shakhtar

jsme tam a vyhrát s karabachem je určitě lepší než se proplichtit s bate nebo jak se nám to posledně povedlo... daje Roma daje

pasta napsal:
Zapominate rychle kolik gólů dal min rok teď nehraje dobře uznávám, ale je to tím že to tahá sám potřeboval by na lávku důvod proč ho tam nedá ví asi trenér, ale pořád je to útočník číslo jedna. Perottii, Kolarov, radja a florko dnes chtěli a něco hráli, chyběla chuť a taky to že když bude hrát střed zálohy ve složení DDR, Kevin, radja tak to moc rychle a dynamické nebude. Jinak postup je co víc si přát :daje:

Nikdo nepopírá jeho předešlé goly. Pravdou ale je, že poslední zápasy je tam platnej jak mrtvýmu zimník, a proto nemá v základu co dělat. A k tomu čumět na ten jeho kyselej xicht me taky nebaví. S touhle logikou tam můžeš dát Castana, protože taky zahrál tehdá pár zápasu dobře :lol: Hold si musí odpočinout, stejně tak tam tahá akorát sebe. Jsem zatraceně zvědavej na Patrika, protože takovýho hráče nutně potřebujem a dnes nic :/

Agostino napsal:
mozni superi: Basel, Bayern, Real Madrid, Sevilla (95%), Porto (75%) alebo Leipzig (25%) a mozno Shakhtar

Při našem štěstí Bayern nebo Real :DD ... Basel by byla cajk. Sucháč by nám tam něco pustil :D

vsak ja nepopiram at si na te lavce neposedi popremysli o tom ze by mel bojovat a hrat trochu srdickem, ale nebyl nikdo kdo by hral za neho Defrel,Pata zraneni a nikoho jineho tam neda,ale treba se ted dockame v lize taky bych Patrika videl od zacatku

S Karabachem snad nikdo pěkný fotbal nečekal ...jedeeeeem když se zadaří a nebude pískat Královec,tak mužem porazit kohokoliv :roma: :danko:

Karabach vyoutoval Atletico a je to neprijemnej souper. Vyhra ve skupine ke velkej uspech a aby to melo smysl, tak ted musime mit stesti na los a chytnout nekoho jako Basilej, abychom sli s velkou pravdepodobnosti sli dal a pak si to rozdali o historickej uspech, protoze kazdy kolo znamena hodne penez do pokladny, vetsi prestiz, lepsi nabidky na sponzoring, Manolas s Radjou mozna budou chtit zustat etc.

jj :lol:

Džeko mě letos v LM hrozně vytáčí, včera obzvlášť. Je to kopyto, pořád hraje jenom na sebe a furt se u toho tváří hrozně naštvaně. Nebaví mě se na něj koukat. Snad dá Patrika od úvodu proti Chievu nebo komu to hrajem. Daje! Jinak první místo??? Nečekal jsem ani postup v týhle skupině. Bravo Difra!!!

Teď dostat Basilej nebo Lipsko, možná Porto.

To je strašný, jak se kydá hnůj na útočníka, kterej přes rok střílí góly jak na běžícím pásu. Má slabší období, ale na to má právo každej (třeba i Ronaldo a Messi mají/měli něco podobnýho). Když se daří, tak se plácá po ramenou, když to nejde, hned drtivá kritika - vynikající styl fandění, opravdu ano.

Vyhráli jsme skupinu LM v obrovský konkurenci, kritika za poslední výkon není na místě. Těšmě se na jaro. :)

Abaddon napsal:
To je strašný, jak se kydá hnůj na útočníka, kterej přes rok střílí góly jak na běžícím pásu. Má slabší období, ale na to má právo každej (třeba i Ronaldo a Messi mají/měli něco podobnýho). Když se daří, tak se plácá po ramenou, když to nejde, hned drtivá kritika - vynikající styl fandění, opravdu ano.

Vyhráli jsme skupinu LM v obrovský konkurenci, kritika za poslední výkon není na místě. Těšmě se na jaro. :)

Ja by som povedal, ze je to skor o tom, ze by potreboval na chvilku posadit, po com sa tu vola. A Di Francesco ho ani len nevystrieda, cim mu, podla mna, este viac skodi.

Abaddon napsal:

Nemyslím si. Všichni jsou si vědomi toho, co pro nás dělá. Včetně mě. Ale faktem je, že potřebuje na čas sednout na lávku.

Largo napsal:
Džeko mě letos v LM hrozně vytáčí, včera obzvlášť. Je to kopyto, pořád hraje jenom na sebe a furt se u toho tváří hrozně naštvaně. Nebaví mě se na něj koukat. Snad dá Patrika od úvodu proti Chievu nebo komu to hrajem. Daje! Jinak první místo??? Nečekal jsem ani postup v týhle skupině. Bravo Difra!!!

Teď dostat Basilej nebo Lipsko, možná Porto.
v londýně taky? :mrgreen:

úplně bych asi za stavu 1:0 nestřídal nejsilnějšího chlapa v týmu

los v pondělí, beztak dostanem nějakej nesmysl jako Bayern nebo Real

klida napsal:
úplně bych asi za stavu 1:0 nestřídal nejsilnějšího chlapa v týmu

los v pondělí, beztak dostanem nějakej nesmysl jako Bayern nebo Real

To je Kosťos, a ten tam ostal. Edin by mal ostat ak by podrzal loptu, co sa mu nedarilo vobec.

Som si prvykrat vsimol, ze Kevin zaostaval za osobnymi ocakavaniami.

Tesim sa na Real.