6. zápas skupiny LM: ROMA- Manchester City

středa od 20-45.

Aguero zraněný. Nikomu zranění neppřeju, ale tohle se velmi hodí. :lupa:

Feroslav, urob nam nejake preview 8)

K veci ale, ideme po postup!

.
.
.
.
.
.
.
(dufam a verim :sala: )

toto je ako zazrak... RTVS !!! 20:20 - 22:50 šport
Liga majstrov

AS Rím - Manchester City :sala: :sala: :danko: snad expert na CALCIO marko ,co to povie o Rime gloryfans realu ,barcelone atd.....najviac sa tesim na zaplnene olimpico a pekelnu atmosferu ,nemozeme sa posrat hned z uvodu ako proti bayernu ale hryzt ich a trhat :sala:

Francesco Totti AS napsal:
U nas to dava ct. Tesim se na čapouna :obo:
Jinak kun je zraneny, ale dzeko uz by mel byt fit
Ja ocekavam Vlaska, to i kdybysme prohrali, tak se budem smat:)
Anyway, in Rudi I trust! :sala:

danko10 napsal:
Som jediný, kto si netrúfa ani odhadnúť ako toto skončí?

Anyway :danko:

Nejsi...mám to v hlavě už týden a dnes v práci se pomali rozjelo, jestli bude ve středu další příděl. :( Na AS s Bayernem jsem šel dřív z práce, musel to nadělávat a to je něco pro moje kamarády, kteří mi to pořád dávají sežrat. :( :)
Zápas to bude šíleně těžkej, rozhodně nebudu vsázet, začínám bejt na to pověrčivej a budu doufat v 1:0 - gól Gerv. :roma:

AS ROMA-Manchester City FC
Lista convocati AS Roma

ASTORI
BORRIELLO
CHOLEVAS
COLE
CURCI
DE ROSSI
DE SANCTIS
DESTRO
FLORENZI
GERVINHO
ITURBE
KEITA
LJAJIC
MAICON
MANOLAS
MAPOU
MARCHEGIANI
NAINGGOLAN
PAREDES
PJANIC
SKORUPSKI
STROOTMAN
TOROSIDIS
TOTTI

Non Convocati: Balzaretti, Calabresi, Castan, Emanuelson, Lobont, Sanabria, Somma, Ucan e Verde

pravdepodobne takto:
ROMA

De Sanctis

Maicon Manolas Astori Holebas

Pjanic Keita Nainggolan

Gervinho Totti Ljajic

CITY

Hart

Zabaleta Demichelis Mangala Clichy

Navas Fernando Lampard Milner

Nasri

Jovetic

EDIT: piska to Milorad Mazic

dnesne kurzy bet 365: 2,50 - 3,50 - 3,00

ak vyhrame postupime, su tam aj nejake teoreticke fantasmagorie na postup pri vysledku 0:0, dokonca aj 1:1, ale mam v tom hokej

kazdopadne treba vyhrat !!! :sala: :sala: :sala:

vysiela to RTVS, aj CT sport

Rudi Garcia
"Vždycky říkám, že každý zápas je důležitý. Tohle je pro nás jako finále. Podle původních prognóz jsme ani neměli být touto dobou ve hře. Vždyť jsme byli ve čtvrtém koši, zatímco proti nám stojí anglický šampion. Chceme postoupit pro naše fanoušky, klub i nás samotné."

FEROAS napsal:
pravdepodobne takto:
ROMA

De Sanctis

Maicon Manolas Astori Holebas

Pjanic Keita Nainggolan

Gervinho Totti Ljajic

dufam, ze nastupime presne takto... myslim si ale, ze nakoniec bude hrat od zaciatku Danielle.

inak som dost skepticky, nespominam si na ziadny takto dolezity zapas v Europe, ktory by sme doma na Olimpicu zvladli...
skor mi skusenost vravi, ze budeme velmi nervozni, dostaneme prvy gol a potom sa budeme hrozne trapit a bud to skonci 1-1 v poslednej sekunde a nebude nam to o skore na postup stacit, alebo dostaneme ku koncu z brejku na 0-2.
pripadne keby sme viedli 1-0 alebo to bolo dlho 0-0, tak ku koncu dostaneme gol zo standardky.

snad nedostaneme debakel, myslim si, ze tesne nepostupime a samozrejme tajne dufam, ze sa ku nam konecne v Europe prikloni stastena.

budem spokojny, ked to neodohrame pokakane, aj keby to na postup nestacilo.

FORZA LA MAGICA!!! :danko:

Na tu jejich sestavu jsem zvědavý. Ty jejich křídla budou dělat problémy. Nasri s Joveticem taky. Největší strach mám ale z Lamparda, tam bych si klidne i vsadil, ze nam da gol.

U nas ta pravdepodobna sestava super :Ok:

Mohli bychom hrat na 0:0 ale nato nemame obranu a nejspis ani golmana a v teto fazy by to byla sebevrazda navic hrajem doma patrilo by si utocit jit si za uspechem..jestli ma Rudi koule postavi Skorupskeho ale spis bude chytat DeSantkix coz se mi libit nebude a mam z toho obavy. Zraneni Aquera i Toureho ty sily mirne da se rict vyrovnava ted bych to videl 45:55. Ted prisel velky zapas kdy pan Ljajic musi udelat velke veci a potvrdit dobrou formu. Jestli se nepostoupi jsem zvedav jestli vedeni bude obhajovat kadr nebo co se bude dit..ze sazkarskeho hlediska se priklanim k remize 2:2 a budem vyrovnavat na 2:2 coz ale na postu nebude stacit..snad se pletu forza roma

jestli skutecne bude chytat DeSantkix vs Hart tak se vazne tesim nato kdo jako prni udela nejakou stupiditu ktera muzstvo potopi :mrgreen: Ten Hart to je taky kapitola je ho neznam nejak podrobne a mozna ma zapasy kdy je dobrej ale z toho co jsem tak nejak videl dostava celkem dost debilnich a kiksarskych golu tohle bude vazne labuzo :lol:

AS Řím čeká večer důležité utkání Ligy mistrů s Manchesterem City, proti kterému se zřejmě Giallorossi obejdou bez Daniele de Rossiho. Opora římského celku podle všeho dostane od kouče Rudi Garcii volno k odpočinku. (football-italia.net)

tuto spravu asi pisal nejaky rimsky diplomat :D :D :D ale tak potesil by som sa zalohe Radža - Sejdu - Mirec