Mercoledì 16 dicembre 2009 Turn-over! :evil:
scr Příspěvků 1,819 9 Pro 2009 #2 de deakto uz o hovno, ale i tak by vyhra a pritni misto v tabulce potesilo
K klida Příspěvků 14,022 9 Pro 2009 #3 Doni, Cici, Andrejka, Motta, Gubba, Bapti, Oki, Faty, Espo :!: , Cerci,...
Sushi Příspěvků 24,478 15 Pro 2009 #4 hraje se od sedmi, takže to nedávaj v telce (neplacený), takže po dlouhý době budu trpět na streamu jo a dani ztratil pas, tak tým letěl bez něj pak mu udělali novej a už tam je...
hraje se od sedmi, takže to nedávaj v telce (neplacený), takže po dlouhý době budu trpět na streamu jo a dani ztratil pas, tak tým letěl bez něj pak mu udělali novej a už tam je...
K klida Příspěvků 14,022 15 Pro 2009 #6 ho nepustěj do EU(do Bulharska) jenom na občanku? Andreolli Artur* Baptista Bertagnoli Brighi Burdisso Cassetti Cerci De Rossi Greco Guberti Juan Lobont Motta Okaka Perrotta Pettinari (prenderà il 42) Pizarro Riise Scardina (prenderà il 41) * = Il calciatore Doni, inizialmente inserito nella lista, viene sostituito da Artur, per il persistere di un problema muscolare.
ho nepustěj do EU(do Bulharska) jenom na občanku? Andreolli Artur* Baptista Bertagnoli Brighi Burdisso Cassetti Cerci De Rossi Greco Guberti Juan Lobont Motta Okaka Perrotta Pettinari (prenderà il 42) Pizarro Riise Scardina (prenderà il 41) * = Il calciatore Doni, inizialmente inserito nella lista, viene sostituito da Artur, per il persistere di un problema muscolare.
Sushi Příspěvků 24,478 16 Pro 2009 #10 hezké bylo by fajn jim dát ještě tak šest, ale hádám 2:2 konec
C cambulak Příspěvků 380 16 Pro 2009 #12 paráda, postup z prvního fleku, zápas jsem sice neviděl ale výsledek mě moc mile překvapil, já osobně sem čekal plichtu.... PERFEKT KLUCI.... teď je na řadě PARMA
paráda, postup z prvního fleku, zápas jsem sice neviděl ale výsledek mě moc mile překvapil, já osobně sem čekal plichtu.... PERFEKT KLUCI.... teď je na řadě PARMA
M Mexes Příspěvků 361 16 Pro 2009 #13 Jak to vůbec je ted s Donim??? Výsledek paráda CSKA jsou lemry!!! Tyby porazila i Sparta Edit: Tak jsem se ted díval na ostatní výsledky a nemyslim že by je sparta porazila
Jak to vůbec je ted s Donim??? Výsledek paráda CSKA jsou lemry!!! Tyby porazila i Sparta Edit: Tak jsem se ted díval na ostatní výsledky a nemyslim že by je sparta porazila
K klida Příspěvků 14,022 24 Pro 2009 #20 všechny goly v podzimní části EL [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QHAofzkCKt4[/youtube]