6. kolo: ROMA vs. Wolfsberger

No, jdeme dal z 2. mista, zadna velka hitparada. Tak co, jak daleko to dotahneme tentokrat?

pasta napsal:
Aspoň v semifinále věřím 👌💪 záleží kolik zdravých hráčů budeme mít

Spis zalezi na nasem postoji.

Zas vsude v italskejch internetech ctu, jak Rim splnil ukol, prptpze remizoval. Blbci. ystacila vyhra k prvnimu mistu. Ale ne, nam stadi postup. Horsi souper hned na jare. Typickej otalskej kalkul.

Jinak dneska se mi libil Diawara, Dzeko, Perotti a Spinazzola. Spatnej mi naopak prisel Florenzi, Fazio, Mchitarjan (nejhorsi Petrakiho posila) a Under.

Ted hlavne vyhrat nad Spalem a Violou.

Já nevím. Tak se na to vyserme a nehrajme to. Vůbec ta EL zralá na zrušení. My máme v prdeli 1. flek ve skupině, kterým bysme se vyhnuli 3. týmům ze skupin Ligy mistrů, Gladbach vede Bundesligu a rupne doma s Basaksehirem, vyřazeni.

Zbytečná soutěž, když k tomu hodláme přistupovat takto.

to zas bylo, ty vole.....

klida napsal:
to zas bylo, ty vole.....

Kdokoli krome LASKu, Gentu, Espanyolu nebo Gentu s Malmoe bude problem. S nasim stestim tipuju United, Arsenal nebo Sevillu. Pres ty bez vyraznejsich posil neprojdem.

Problem je i Espanyol, se souperi z TOP 5 lig to mame 50/50 a posrali jsme si to sami. Problem EL je ten, ze je strasne dlouha, PO zacina jeste pred osmifinale, round 32, coz je neunosny. Vyhrat EL je tak jeste tezsi, nez vyhrat CL. Mencak to treba vyhral tak, ze az do finale nedostal silnyho soupere, ti se vyradili navzajem, takze cesta k uspechu v EL vede opravdu hlavne pres priznivy los, jinak to proste nejde.

Italsky tymy na to serou obecne, je to asi v nature, jestli se na to domaci media a fanousci divaji s takovou aroganci, kor mensich tymu bez velkych uspechu, jako jsme my, tak je to obtizny. I EL jsou prachy, vstupny a dasi veci. Mame sirokej a drahej kadr, takze proste potrebujeme hrat casto a tak jako tak, mame o neco vetsi sanci vyhrat EL nebo Coppu, nez ligu a ja bych se rad jeste dozil nejake te trofeje, jakekoli a bral bych snad i Intertoto Cup blahe pameti.

problémů je tam dost, co si budem
ale nač stahovat kaťata, když brod je ještě daleko
nebo vytahovat?

Franče za tři, tušim 5 gólů v dvozápase... dani dal tušim nějakej dloubák co?