6.kolo , ROMA-Udinese

Mám rád zápasy s podobnými soupeři. Tam se umíme odvázat a hlavně hodně útočíme, což nás musí bavit asi všechny.
Perotti to měl na konci dávat pod sebe Radjovi. Ještě že to ti jejich obránci hrajou s náma (poslední dobou docela často :mrgreen: )
Jankto šikovnej, bral bych ho

Francesco Totti AS napsal:
Mám rád zápasy s podobnými soupeři. Tam se umíme odvázat a hlavně hodně útočíme, což nás musí bavit asi všechny.
Perotti to měl na konci dávat pod sebe Radjovi. Ještě že to ti jejich obránci hrajou s náma (poslední dobou docela často :mrgreen: )
Jankto šikovnej, bral bych ho

Byly ale doby, kdy jsme přesně tyhle zápasy vůbec nezvládali, že Rudi?

Posledních 5 poločasů skóre 10:0. Soupeři poslabší, to jo, ale sedá si to.

Oni sú ešte horší, než som dúfal. :lol:

Štefanovi palec za to, že to nevypustil aj keď to Perotti vyriešil najhoršie, ako sa dalo.

Kevin je úplne v prdeli.

Poslal bych tam časem asi Gersona, možná Morena a rozhodně Defrela.

Jankto z Udinese asi nejlepší, líbí se mi. A dokáže zahrát snad všude v záloze.

Oni sou strasny, Jankto v ty bide vynika
ElSha je desetkrat platnejsi nez Diego
Flore na rozdil od BP pouziva hlavu
Edin zapomnel, co znamena pokora

Kacirska myslenka: jesli da nekdo v lete za Kevina 40 mio, asi bych ho v klidu pustil

PsYchr napsal:
Oni sou strasny, Jankto v ty bide vynika
ElSha je desetkrat platnejsi nez Diego
Flore na rozdil od BP pouziva hlavu
Edin zapomnel, co znamena pokora

Kacirska myslenka: jesli da nekdo v lete za Kevina 40 mio, asi bych ho v klidu pustil

Co udelal Edin?

Nedosahl na centrovanej mic, ElSha hlavickoval vedle a hned ho Edin zjebal
A celkove picuje pokazdy, kdyz se nekdo pokusi zakoncit sam a neprihrat mu

Pohodlna vyhra. Chcel som dnes chvalit za to ze nielen vyhravame, ale aj drzime ciste konta. Ak ma zakonite Alison urobit chybu, tak dobre, ze v takomto zapase.

PErrottakovi to konecne niekto piskol, a on da tycku :mrgreen: By ma jeblo.

Dobre edin, dobre ElS. Kolarov mi prisiel chvilami v obrannej cinnosti (hlavne ked sa meni pohyb, rychlost) ked treba byt obratny, slaby a pomaly.

EDF mohol pustit na plac niektorych skor, ale v zasade povinna jazda splnena na vybornu.

PsYchr napsal:
Nedosahl na centrovanej mic, ElSha hlavickoval vedle a hned ho Edin zjebal
A celkove picuje pokazdy, kdyz se nekdo pokusi zakoncit sam a neprihrat mu

Taky si toho u něj všímám. Ale zase bych nehledal tolik chyb, dneska opět dobrej výkon. Stejně ho nejspíš pošleme někdy do Wolfsburgu...

Diego krásně korunoval svůj dnešní výkon.
V bráně máme jistotu jak už dlouho ne.
Za Keva by dal 40 jen blázen, i Čína by dala max 25 imo.
Defrel působil trochu splašeně, ale chce to čas

Druhý poločas už nuda. Teď LM

Zvládli jsme to velmi dobře, i když ta penalta a gól v závěru mrzí. Ale co už. Tři body parádní, herně se mi to taky líbilo, vlastně čím dál víc.

Jen bych asi opravil, ten inkasovanej gól rozhodně nebyla chyba Alissona, ten naopak dneska opět dělal, co mohl.

Jsem rád, že Difra střídá takhle, často se shoduju s tím, koho tam pošle i kdy.

Forza ROMA!

Perotti mě sere. Penalta opět přifilmovaná, kope to jak mistr světa a když dá tyč, tak ani nejde pro dorážku. Moreno zaspal náběh, Alisson nemohl nic dělat. Je to liga, 4:0 nebo 3:1 je jedno.

Krom toho konce opět s prstem v zadku, tři pohodové zápasy, snad to bude znát v zápasech příštích.

daje!!!
:daje: :daje: :daje:

Ten koniec ma normálne nasral.

Za 80 minút palec hore všetkým.

Som zvedavý, čo bude s Radjom. :?

Za ten konec by zaslouzili nakopat prdel
Diegovi bych penaltu nevycital, byla to otazka casu nez jednu neda, ale ten jeho laxni pristup
Edina nekritizuju, formu ma stalou jak malokdo, ale jeho chovani ten tym nepovzbudi
Kevin se svoji formou je hrac na pomezi lavice a tribuny
Tri body, hodne snadny, uvidime co dal

Edit: jo a z Defrela sem do vejsky nikdy neskakal, ale cim dal tim vic z nej mam pocit, ze sou to vyhozeny penize

PsYchr napsal:
Edit: jo a z Defrela sem do vejsky nikdy neskakal, ale cim dal tim vic z nej mam pocit, ze sou to vyhozeny penize
Podle mně pořád brzo na nějaký soudy. Každopádně, od útočníka očekávám, že v samostatném nájezdu proti 40letému golmanovi dá góla

povinne 3 body,skoda inkasovaneho golu ,diego to kopol ako vzdy jebnuto a tentokrat stastie nemal...pri takyhto superoch bude aj 80 bodov do top 4 malo :lol: Teraz smer Karabach .DAJE ! :danko: