6.kolo , ROMA-Udinese

hergot, to jsou pořádky... zakládá ten, kdo má sérii :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LE PROBABILI FORMAZIONI

ROMA (4-3-3): 1 Alisson; 24 Florenzi, 20 Fazio, 44 Manolas, 11 Kolarov; 6 Strootman, 16 De Rossi, 4 Nainggolan; 23 Defrel, 9 Dzeko, 92 El Shaarawy
A disp.: 28 Skorupski, 18 Lobont, 5 Juan Jesus, 25 Peres, 55 Castan, 15 Moreno, 21 Gonalons, 7 Pellegrini, 30 Gerson, 8 Perotti, 17 Under, 48 Antonucci
All.: Di Francesco.

BALLOTTAGGI: Florenzi-Peres, Strootman-Pellegrini, De Rossi-Gonalons, El Shaarawy-Perotti
INDISPONIBILI: 26 Karsdorp (intervento pulizia menisco), 33 Emerson (rottura legamento crociato ginocchio sinistro), 3 Luca Pellegrini (rottura legamento crociato ginocchio sinistro), 22 Nura (lesione del bicipite femorale della coscia destra), 14 Schick (risentimento flessore).

DIFFIDATI: –
SQUALIFICATI: –

HugoBoss27 napsal:
Moje byla přerušena ....ale dobrá tedy :nenene:
Tohle uz nedelej, funguje to tady takhle roky, co tu jsem a hlavne jsem strasne povercivej. :mrgreen:

Proste, ak nevyhráme, tak si to posral a nik iný za to nemôže, len ty. Fuu, nechcel by som byť v tvojej koži :skod:

HugoBoss27 napsal:
Moje byla přerušena ....ale dobrá tedy :nenene:

no jo, ale s tím Interem se ruplo, čímž série končí :wink:
remízy a výhry jedou dál :Ok:

nic se neděje, v klidu (samozřejmě pokud vyhrajem, jak píše Carlo :mrgreen: )

Ok borci....asi sem tu vaši sérii předtím nepochopil...takže se kaju a omlouvám ...ale vítězství je jasné !

ja som si to tiez myslel, ale vzhladom na to, ako sa vyvinul tento topic, tak uz si nie som vyhrou vobec taky isty :mrgreen:

No, aspoň to budeme mať na koho hodiť. :mrgreen:

Poďme ich zničiť. Čo som na nich pozeral s Milánom, sú úplne smiešní. :danko:

Rozjela se šňůra 2 zápasů týden co týden. Víc bych v tom asi nehledal. Předpokládám, že Pellegrini i Peres budou hrát v Karabachu, stejně jako Jesus.

pojďme je rozbít
:daje: :daje: :daje:

Asi bych tam vzhledem k LM ve středu nechal PEllegriniho a Perese, ale uvidíme. Každopádně musíme vyhrát! Jsem rád za Defrela, sedícího čekajícího.

Jdeme na to!