6.kolo ROMA-Frosinone

Myslím,že Santon nezahrál o nic míň než Flore...(co ten Karsdorp?co to má být kolem něj?)
Všichni co došli v průběhu slušně odehrané ...
Patrik by potřeboval ještě ze dva zápasy podržet v zakladu aby se ošlehal ..ikdyž ty jeho dotyky/střely vypadají někdy komicky...
3 body a 4231 :Ok:

:lzm:

Videl som prvý polčas, v ktorom sme ich parádne prevalcovali. Cengiz, Pastore vyčnievali. Dobre aj Pišta. Verím, že keď bude hrať v tomto zložení aj Patrik, chytí sa - sú v podobnom veku všetci vpredu tak sa potiahnu.
Len nezaspíme, je to predsa len Frosinone, ale príjemný impulz. Tie góly boli krásne.

Teraz derby.

Je to jen Frosinone, ukáže se opravdu až v derby. A pokud se Di Fra poučil, nechá tam tohle rozestavení, konečně. Mile překvapil Santon, vyzdvihl bych výkon Nzonziho, Ündera a Pastoreho.

Přesně jak píše Largo, je to Frosinone. Co se týče Patrika - já fakt nevím co si mám myslet. Připadá mi jak z okresního přeboru. Bohužel, jednoduše se nechá odstavit, ztrácí spoustu balonu a když má vystřelit, tak zakopne nebo je to střela jak od mladšího žáka. Ve srovnání s underem, kterej to má prostře v nohách je uplně mimo, stejně jako jeho cenovka. Každopádně rozestavení by mělo zůstat, konečně to nějak vypadá, dokud ale nenarazíme na někoho, kdo nás bude presovat už na našem vápnu. Takhle jsme měli dost času na rozehrávku a kombinace.

Jako dobrý, uvidíme o víkendu. Tahle sestava by mohla zůstat, bavil mě džekův xicht na lavce, a ještě bych ho tam ze dva zápasy nechal. Pak by se mohl konečně snažit.

Mne sa zdalo, že nas presovali dosť. Sme mali problém mnohokrát vyjsť z vlastnej polovice. Veeeeľa lôpt išlo cez Olsena. Konečne čisté konto!!

Francesco Totti AS napsal:
Já to nevidel, co hrál Luca když byl Kolarov na place?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Kolarov šel vedle Nzonziho a Luca nalevo....L. se krásně protáhl a nahrál K. do vápna