6. kolo, plzeň-Roma

12/12
středa
18:55

tak co, po prohře v bratislavě, remíze v košicích a plichtě na plzni před dvěma lety, dokážeme v našich luzích a hájích opět nevyhrát?

plzni jde o všechno, nám o nic. moskva může s vyzývaným realem klidně plichtit, plzeň potřebuje taky. a může nás klidně i porazit (nevím, kdo mezi realem, námi a plzní je teď ve větších hovnech - asi my).

JEDE TAM NĚKDO? MÁ NĚKDO LUPENY? NEVÍTE JESTLI JEŠTĚ JSOU? :mrgreen:

daje

Lupeny jsou, byl jsem tam pro ně ale stejně jsem je nekoupil :D Chtěl jsem za bránu blízko ke kotli, ale nesehnal jsem. Volný jsou jen ty dražší na hlavní tribunu. Nakonec jsem rád, že jsem si ten lístek nekoupil a tu mrdku neuvidím, přemýšlel jsem ještě že bych se jel do Přeštic podívat na Primaveru, ale ty dostali kotel od Empoli, takže na ně taky seru:D

Pigi10 napsal:
Lupeny jsou, byl jsem tam pro ně ale stejně jsem je nekoupil :D Chtěl jsem za bránu blízko ke kotli, ale nesehnal jsem. Volný jsou jen ty dražší na hlavní tribunu. Nakonec jsem rád, že jsem si ten lístek nekoupil a tu mrdku neuvidím, přemýšlel jsem ještě že bych se jel do Přeštic podívat na Primaveru, ale ty dostali kotel od Empoli, takže na ně taky seru:D

a za kolik jsou, nevíš?
prodej jen na místě?

https://fcviktoria.cz/clanek.asp?id=Boj-o-Evropu-Na-zapas-s-Rimem-jsou-vstupenky-stale-ve-volnem-prodeji-13249

Lístky jen na místě a ceny na odkazu. Já chtěl tři lístky u sebe a ty byli k dostání jen na tribuně 1.tridy, takže za 3150...

Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk

Ne ze bych si stezoval na Undera, to vubec. Ale koukali jste dneska na Inter? Ten Politano, ten si to neskutecne daval. Radost na nej koukat a neustale maka. Navic Riman. U nej me mrzelo, ze jsme ho znova nezkusili ze Sassuola. Vybornej a mladej hrac.

inter jsem koukal střídavě s barcou jen druhou půli, dobrá práce :Ok:

jojo, Spalletti to dobře prodrbal, tam budou moc rádi, neporazit v rozhodujícím zápase doma tým, co už se nemohl hnout z posledního místa, a tím se připravit o jaro v CL... takové... Římské.

IL PRINCIPINO (Richie) napsal:
jojo, Spalletti to dobře prodrbal, tam budou moc rádi, neporazit v rozhodujícím zápase doma tým, co už se nemohl hnout z posledního místa, a tím se připravit o jaro v CL... takové... Římské.

Dobře, nevyšlo jim to, ale mají reálnou šanci, že příští rok budou hrát ligu mistrů zase. My s tímhle naším vymrdaným fotbalem budem hrát za chvíli o záchranu. Přísahám, že za asi 15 let fandění jsem poprvý takhle nasranej na náš fotbal, na naše vedení, na naše hráče a hlavně na našeho trenéra (třeba Enrique mě sral taky, ale EDF vede).

Abaddon napsal:
Dobře, nevyšlo jim to, ale mají reálnou šanci, že příští rok budou hrát ligu mistrů zase. My s tímhle naším vymrdaným fotbalem budem hrát za chvíli o záchranu. Přísahám, že za asi 15 let fandění jsem poprvý takhle nasranej na náš fotbal, na naše vedení, na naše hráče a hlavně na našeho trenéra (třeba Enrique mě sral taky, ale EDF vede).

Ci pana, šak doteraz tu bola jedna katastrofa vo vedení za druhou. Spalletti len potvrdil, že okrem ruska nič nevyhrá.

Dnes dúfam 3:0 a všetko bude zase v klidku.

Abaddon napsal:
IL PRINCIPINO (Richie) napsal:

jojo, jak jsem si psal dneska s kamarádem:

"... ale jako neporazit doma v rozhodujícím zápase tým, který už za všech okolností je jistě poslední, to je fakt kumšt, to už není o soupeřích, ale čistě o tobě, fatální selhání"

"Bez debat. Typická pohárová Itálie posledních let."

"V tomhle jsem loni čuměl, jak to zvládl ten diletant Di Francesco. V lize prohrává se SPALama, Boloňama, klidně doma, nechá si to srovnat v Cagliari v devíti!!!, ale tu CL dává. Jenže příští rok evidentně žádná nebude, což jaksi nikomu nedochází. Monchi znovu prohlásil, že sportovní úsek za koučem stojí a dokonce prohlásil, že pokud bude odvolán Eusé bez jeho souhlasu, odejde také, protože to bude znamenat nedůvěru v něj samotného. Má letět do Bostonu. Vyrazil bych je oba, je-li to tak."

Ty vole to je hnus...

Člověk by i fandil Plzni, ale ty hrajou ještě větší sračku, než my (a to mohli bejt ve vedení)

Cristante na tiskovce říkal,že těch pár dní v Trigorii jim dalo hodně, že jsou lepší a půjde to vidět na předvedené hře....
No zatím mohla ta zkur. Plzeň být ve vedení
Strašné mi chybí De Rossi
Patrik má být asi jen jako návnada a hlavně mu nemají nahrávat

Schickovi moc nenahrávají, to je pravda. Když má ale balon, vetsinou spadne. Nic nevydrží. Strašně mě mrzí, jak jsem hejtoval Edina, protože to je jiná třída, než Patrik...

Spadnul jednou po faulu, balony dostava jen na půlce, i když má kolem sebe volno a nikdo ho nehlídá
Spíš by ses mohl zamyslet nad tim, proč maj naši hroťáci dohromady v lize 3 goly, místo nadávání na ně