6. Kolo Laziosraci - Roma

Zaniola musí dolů a asi bych dal dolů i Mikhiho, Cristanteho nenávidím a nechápu jak může hrát základ vždyť to je pomalé poleno!!!!Co to na konci udělal místo centru když bude pískat konec poločasu, děla něco nesmyslného curak fakt jsem alergický na něho a to jsem se radoval jak odcházel Bruno že mam klid a teď tu zůstal tenhle kokot.Karsdorp je hotový ten potřebuje odpočinek.Otocit se to dá bo ta jejich obrana je jak naše (Děravá) šance určitě je musí makat

pasta napsal:
Zaniola musí dolů a asi bych dal dolů i Mikhiho, Cristanteho nenávidím a nechápu jak může hrát základ vždyť to je pomalé poleno!!!!Co to na konci udělal místo centru když bude pískat konec poločasu, děla něco nesmyslného curak fakt jsem alergický na něho a to jsem se radoval jak odcházel Bruno že mam klid a teď tu zůstal tenhle kokot.Karsdorp je hotový ten potřebuje odpočinek.Otocit se to dá bo ta jejich obrana je jak naše (Děravá) šance určitě je musí makat

Přesně, Zanilo musí dolů. Místo Cristanteho (kterýho mám rád asi stejně jako Ty) zřejmě není kvalitní náhrada. Tady se ukazuje, že v létě měl přijít defenzivní záložník, který umí zakládat hru, zastavovat brejky soupeře a má rychlý uvažování. Karsdorp dneska taky hraje špatně, ale on na to má právo, je úplně vyflusanej. upřímně nevim, kdo by od nás mohl otočit. Poslal bych tam Péreze a časem Šomurodova.

Daje!

Tak to bola naozaj trapna penalta toto. Zaniola mam rad ale za ten teatralny pad mal dostat žltu

Já bych tedy řekl, že spíš než Zaniolo, tak spíš nefungovala spolupráce do středu se stahujícího Zaniola - Elsha, který byl dle mého dost přemotivaný a za každou cenu hledal i tu nejdebilnější střeleckou pozici a pálil to do zdí Lazia. Ti byli dnes na něj dobře připravení a úplně ho vymazali. Ty goly co jsme dostali, pořád stejná písnička. Ztráta balonu a nikdo, kdo by hrál klasickýho DM.

masterhunter napsal:
Už to zase začíná. Už jsem psal minule ani kdyby přišel nejlepší kouc na světě, tohle nikdo nezachrání.

Absolutne nesuhlasim ! Chceš mi povedať že Lazio ma lepšie podmienky na futbal ?
Kvôli Mourinhovi sa toto mercato zaťala sekera - 95m lebo dostal posily za 100 mega zatiaľ čo Sarrimu museli stačiť posily za smiešnych 12m a pre Mourinha nepotrebný Pedro.
Ešte žiadny tréner v Ríme nemal také skvele podmienky aké sú teraz takže neni sa načo vyhovárať.

Jebeme si to sami a Mourek by měl taky něco změnit , klidně bych dal místo Bryana Diawaru nebo někoho mladého , Kurva zase neděle v prdeli

Mick napsal:
masterhunter napsal:
Už to zase začíná. Už jsem psal minule ani kdyby přišel nejlepší kouc na světě, tohle nikdo nezachrání.

Absolutne nesuhlasim ! Chceš mi povedať že Lazio ma lepšie podmienky na futbal ?
Kvôli Mourinhovi sa toto mercato zaťala sekera - 95m lebo dostal posily za 100 mega zatiaľ čo Sarrimu museli stačiť posily za smiešnych 12m a pre Mourinha nepotrebný Pedro.
Ešte žiadny tréner v Ríme nemal také skvele podmienky aké sú teraz takže neni sa načo vyhovárať.

Ano ano, přivedl se perfektní silnej útočník, který u nás už dlouho nebyl. Vlastně dva. Jenže s bez kvalitní obrany vyhraješ kulový. Tak to je ... Já třeba nechápu proč hraje Zaniolko, naprosto mimo formu místo Péreze, kterej se to aspoň pokouší urvat. Já jsem hrozně zklamanej. Hrozně.

viděl jsem jen druhou půli, kdy jsme klasicky zmateně dotahovali a nehráli fotbal
škoda, šance na kříž byly
sem tam mi to přišlo jak pod fonsecou

No. Je na čem pracovat, a to pořádně. Za mě obranu znovu postavit na Smallingovi, tím bych začal.
Zaniolovi, zde tolik hejtěnýmu to nepadá, ale dře jak kůň, a nebýt dědka Reiny, co se vzepjal k monstrvýkonu, dnes slavil. Fotbalově to ale úplně ono není, to se shodnem všichni.
Že by nás ale přejeli, to fakt ne, šancí bylo na dva zápasy.
Zpátky do práce.

Daje

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Taky to nevidím tak tragicky. Ale začíná mě štvát, jak některý hráče Mourek protěžuje (= utavuje). Začíná to bejt hodně vidět.

K dnešku. Mourek chválil naši reakci po dvou inkasovanejch gólech. Ale proč musíme furt reagovat, to už neřekl. Nechytili jsme úvod, Lazio tou dobou víc htělo a míám pocit, že mělo mnohem lepší pojem o tom, co a kdo má hrát. My ne.

Ale neházejme flintu do žita. V dalším kole někteří soupeři z prvních pěti míst ztratí, my máme hratelnej los.

Patrício - Karsdorp (chudák), Kumbulla, Smalling (konečně!), Viňa - Diawara, Veretout - Pérez, Pellegrini, El Shaarawy - Abraham

Daje

po 2 dnoch chlastania a velkej opice,dojebana nedela uplne na totalku.Prehra v DERBY sa neodpusta !!!...nechapem preco Smalling nehrava.obrana je katastrofalna a Mancini padol na same dno.

scr

Následujících 5 kol ukaze, zda máme na to porvat se o titul

Sent from my iPhone using Tapatalk

scr

První půli jsme nevidel, ale pri prvním gole nesel Patricio proč pp balonu? Pak faul na zaniola. Pedro to trefil vyborne ne ze neNo jedeme dal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ten cetr Andersona byl dokonalej. To bych Patriciovi nevycital.
Zaniolo šel podle mě na zem dřív, než u něj byl obránce. Já bych to taky nepiskl

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk