5. zápas skupiny, Roma-Bayern

To bylo dost hrozny. Kdyz uz hraje 3 clenna zaloha a v ni DDR, Brighi a Greco, pripadne i Perrotta nebo Taddei, tj. nulova konstruktivita, coz je btw dost hrozny a muze to byt ok proti Chievu, ale ne proti Bayernu, tak musi hrat aspon Totti. Nevim jak je to s tou kalkulaci pri postupu, jestli bude stacit vyhrat nad Kluzi, coz bude tezky, nebo jestli musi uhrat bod ted...Rim fakt neni tym, kterej by umel otacet nepriznivy vysledky, to si fakt nepamatuju. Spis je to tym, kterej si necha dat jeste 2.

Bazilej vede nad Klužom , ked vyhrá a yvhrá potom aj nad Bayernom - ktorému to bude jedno , sme v kytkách .

EDIT : Oo sme to tiež anpríklad mohli vidieť propti Panathinaikosu záloha Brighi-Perrotta , teraz tam je Greco , stačí možno na tie slabé tími v SA ,a le na europske tími ani náhodou ,. Inak srry za písmo ,a le strašne sa ponáhlam :D

sedim na gauči, koukám na zkurvenej stream a je mi špatně

dajeeeeeeeeeeeee

CORREEEEEEEEEEEEEEEEEEEETE

SCAPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATE

ARRIVA LO SQUADRONE

GIAAALLOROSSO GIALLOROSSO !!

tyy vole Timosčuk.. je to tam, ještě kdyby to nepodělal ta Kluž tak to bylo jak v pohádce :mrgreen:

tak druhé půle hoodně libová, Menez fantastická asistence, Mirek přihrávka na Riiseho a ten na DDR :Ok: , a když tam šel Totti, tak mi proběhlo hlavou, že by se šikla pentle, a vony janá na Marca :D

U mna zas Španiel stále videl v našej bránke Jula Césara

Inak ako že nič moc ten druhý poločas :D :D :D . Postupne odišiel Greco a Brighi a dalo sa aj na to pozerať , Ménez výborný , Simplicio super , vidieť ten rozdiel ked hrá on .

měl ses dívat na Řím, ty šošone šošonovej

tu tribunu řek dobře, akorát to špatně spojil s tim co bylo za obrázky

Ranieri dobře vystřídal... druhá strana mince je, jestli neměl hrát třeba FS od začátku

Mazec, necekal jsem ze to otoci, ale po rychlym golu Borriella jsem si rikal, ze to je mozny. Super! :sala: