5. zápas skupiny, Roma-Bayern

haha to jsou pitomci, choděj, neběhaj, jsou líný, jim zas starý nedaly nebo co, že je jim to očividně jedno????

merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda merda

zaber na greca a je to jasne :lol: ako vazne, ked do vianoc nepojde ranieri out, tak to mozu s futbalom zabalit

Mne sa zda, ze nasi chcu vyhrat, chcu hrat, chcu dat gol. Ale zo zaciatku do nepochopitelne odkopol Menez, potom Mirko. Stale chyba ten polmeter, bayern je skor pri lopte, co je skoda ked chceme hrat kombinacne, ale jednoducho to nevychadza, podobny den som mal dnes na telesnej, ale neviem, ja len dufam, aspon ten bod by bol dobry a vermim ze v druhom polcase vybehne na travnik ine muzstvo

Tony napsal:
Mne sa zda, ze nasi chcu vyhrat, chcu hrat, chcu dat gol. Ale zo zaciatku do nepochopitelne odkopol Menez, potom Mirko. Stale chyba ten polmeter, bayern je skor pri lopte, co je skoda ked chceme hrat kombinacne, ale jednoducho to nevychadza, podobny den som mal dnes na telesnej, ale neviem, ja len dufam, aspon ten bod by bol dobry a vermim ze v druhom polcase vybehne na travnik ine muzstvo

aspon bod potrebujeme, pretoze inak to bude s postupom vyzerat zle :aaaa: ale dat bayernu dva goly... no uvidime, drzme si prsty :?

Greco a Brighi = hra budiž k ničemu, Mirko si to nemá s kym lousknout a spolíhat na to, že mu při štěstí se podaří omotat přes obranu Bayernu, se nedá..ten Bayern nás úplně uspal, je to chlív!!!

Ja neviem ako čo Ranieri čakal , ked na Bayern vybehneme zo zálohou Greco-Brighi(jak sa to tu nazýva ONE SEASON WONDER?) .

Inak mi príde otrávený Ménez , mal tam 2 náznaky ale stojí celý čas , nehýbe sa a vela kazí , ked má rpihrať bneprihrá a zle rozdeluje lopty , sťahuje sa hlboko s snaží sa tvoriť , ale toto mu vobec nejde , chýba Nám ten OFF záložník do tohoto sytému čo Ranieir hrá , to je možno Simplicio , ktorý ennaplnil moje všetky očakávania ,a le je ropzhodne lepší jak 2 zmenovaný . Inak De Rossi stráca strešne vela lopt .

Jo a nefunguje chemia medzi Meenez , Vučinič Borriello , Vučinčinič sa moc snaží a pootom to vždycky dá do strašnej pozície Borriellovi .