Teraz je Rím opäť vďačným terčom pre všetkých vysmievačov, OK, ja vtom ale po včerajšku nejakú extra tragédiu nevidím. Debakle proti Menčáku a hlavne Bayernu boli dosť "iné", tam sa šlo s tým, že na nich máme a rozjebeme ich, miesto toho rozjebali oni nás. Ako som spomínal už včera, Barca mala brutánu prvú 20 minútovku, rovnako ako v Ríme, ale tam sa stým AS vysporiadalo, tu nie a tým pádom aj padol zápas. V Ríme hrali, lebo mali o čo hrať, mali lepšiu taktiku a IMO asi aj faktor De Rossi + Salah s Gervinhom spravil svoje. Tu proste bolo cítiť, že pred zápasom je jasné, že ked nás rozjebú "nič sa nedeje". IMO si myslím, že keby Džeko tú hlavu za stau 0:0 premenil, tak sa k tomu postavia inak a aj taktika by sa upravila podľa vzoru 1. vzájomného zápasu. Ja na také reči, že tento debakel tímu pomôže po tých rokoch samozrejme neverím, RíM je psychoteam (a životný štýl ::biggrin:: ), na druhú stranu si myslím, že ich to ani nejak veľmi nezlomí, ako min. sezónu Bayern, pretože toto bol debakel, ktorý o "ničom nevypovedal"....