5. zápas skupiny, FB Barcelona - AS Roma 24.11 at 20:45

Uau, to je vysoká škola toto. Vidíme, aký je rozdiel utocit v 4 3 3 v špičkovom tíme, kde to vychádza zo stredu a medzi nami, kde sa to jebe na Džeka.

Raz to ale dotiahneme aj my na taky level, chaloši :)

Lukáš Digne je uplne mimo, ale to sa mu nečudujem, pri tych zmenach pozicii atd.

bieda... :cry: idem spať o 4:00 vstávam do roboty, tak snáď, keď si pozriem ráno výsledok, tak bude 4:3 pre nás :mrgreen:

Škoda toho třetího, ten byl krutý pro nás takhle ke konci. A věčná škoda té Edinové hlavičky, to prostě měl být gól. Edin a Radja super, zbytek nemá moc cenu hodnotit.

4:0 bych bral jako uspokojivý výsledek. Poďme to dohrát :danko:

nebudu nadavat na hrace mame zranene a Barca to je uplne jina liga ale sere me digne ten se pohybuje uplne jinde nez ma a taky ta bojovnost je dost slaba!! na dnesnim zapase je videt jak drzime lajnu v obrane :aaaa: vim proti barce je to dost na hovno ale jsme posrani az to dobre neni

Nezlobte se na mě, ale Řím sou fakt připosraní kreténi. Řím měl dvě šance - obě šance skončili faulem, barca je nenechala projit, prostě faul a zdar ! Ti naši blbi jim nechávají 4 metry prostoru pro rozehrávku, nikoho nefaulovali ! Suarez se tam měl s Mesim válet permanentne po zemi a oni by si doprdele rozmysleli, jestli pujdou proti radjovi si nechat zlomit nohu nebo ne. ALe neeeee my je nechame, však kluci barcelonští kombinujte si jak chcete. Je mi na blití, jsme jak připosraná bandička pseudofotbalistů. Nesere mě ani tak 3 goly, protože vím, že 6 dalších dostanem, ale ten přístup.

Napadá jeden hráč a zbytek stojí. To je super, však jo. Maicon tam má chlapa na pravé straně permanentne volnýho, a to můžeme být rádi za písknutí těch 4 offsaidů, kde minimálně dva nebyly.

Jako když si ve 39. (bajvoko) vyměnili Alvés s Rakitičem pětkrát balon vzduchem, Alvés si u toho dovolil patičku a udělali u toho čtyři naše hráče.....

hosi videl som len koniec prveho polcasu...madarsky komentator po 3 gole vravel ze to neni o tom ze by Rim hral slabo ale ze Barcelona hraje fantasticky a ze by maloktory tym nedostal aspon 3 goly za polcas..Suarez krasny gol :tlesk:

hm, já v reakci na masterhuntera napíšu, že z toho mám podobnej pocit. Žádnej faul, nic. Já bych je prasil v zárodku akcí. Jinak se s nima hrát nedá. Toté taktice nerozumim. To se musí odjezdit po prdeli hrát tvrdě a ten zápas jim tak znepříjemnit, že budou chtět střídat. Myslím, že to je o tom, že Rudi nechtěl fauly, aby nebyly karty a stopky, flastry.

Digne posraty. Rudiger posraty. Keita, ktory tam odohral X sezon, s kapitanskou paskou posraty. Pjanic posraty. Dzeko posraty.
Maicon sa sice neposral, ale je vidiet, ze uz to nie je fyzicky ono a toto je zapas, v ktorom sa to ukaze snad najviac.
Dzeko taku sancu v takom zapase zahodit, to je akoby Vojto pustil malu domov, neospravedlnitelna chyba.

keby som bol Nainggolan, tak polku muzstva v satni cez polcas nakopem.

Garcia ako skolacik.

presne na pulce sejmout a nazdar to snad u nas dokaze jen radja jinak mladi taky prohravali 3:0 a jak to dopadlo :obo: :obo: :obo:

Nelíbí se mi Keita, místo něj určitě Vainqueur. Pak bych sundal Maicona a na jeho místo Flore. Do útoku Iturbe, ať se předvede ve velkým zápase.

Džeko naopak aspoň bojuje. Což kromě nikoho kromě něj, Radjy a Manolase nevidím....Je mi smutno z toho.

Bol som spokojný do 3. golu, ten už bol navyše a mali to už ubrániť... inak nechápem len jednému... prečo sa tak rýchlo zbavujeme lopty? Ak niečo tento tím Garcia naučil, tak je to práve držať a loptu, a zrovna by nám to dnes svedčalo. Ako jasné, že je Barca o triedu - 2 niekde inde, ale zas nekopú za Rím nejakí dedinskí futbalisti a aspoň trochu tú loptu podržať a semtam aj Barcu zavrieť by snáď zvládli. Inak hráme "ofenzívnejšie" ako v domácom zápase, dokonca sme už mali aj 2 šance ty vole...

Ne, že bych nesouhlasil s tim, že hrát tvrdě by mohl bejt správnej postup jak ty jejich akce eliminovat...jenže to by naši hráči museli bejt občas u těch jejich, ten rozdíl v pohybu je neskutečnej, hráč barcelony (prakticky kterejkoliv) dostane balon, z první ho dá od sebe a než k němu někdo z našich doběhne, je už dávno jinde...
což jde na Rudiho hlavu, protože s touhle neběhavou zálohou, Maiconem na beku....

cely polcas som bol viacmenej kludny, ale ked tam Keita zacal rozhadzovat rukami po jeho zlej prihravke, tak som sa fakt vytocil - on je dnes urazkou nasej kapitanskej pasky!

okamzite Vainqueur na plac a pasku Floremu.

PsYchr napsal:
Ne, že bych nesouhlasil s tim, že hrát tvrdě by mohl bejt správnej postup jak ty jejich akce eliminovat...jenže to by naši hráči museli bejt občas u těch jejich, ten rozdíl v pohybu je neskutečnej, hráč barcelony (prakticky kterejkoliv) dostane balon, z první ho dá od sebe a než k němu někdo z našich doběhne, je už dávno jinde...
což jde na Rudiho hlavu, protože s touhle neběhavou zálohou, Maiconem na beku....

Absolutní blbost. Za posledních 5 minut měly byt 3 fauly, když si jeden udělal dva naše a ti byli pul metru od nej. Je to hnus. Tohle ma byt Rudiho taktika?

JJ, absolutní blbost, naši hráči je nádherně stíhaj a vlastně je jenom nechávaj
Rudi jim v šatně před zápasem řekl "hoši, přece se tady na tom krásnym stadionu nepokopem"....
Než sem to dopsal, tak přišel faul, deset vteřin na to dala Barcelona gol