5. zápas skupiny, FB Barcelona - AS Roma 24.11 at 20:45

scr

Nooo chtelo by to dneska udelat bod..to bych byl klidnejsi...protoze jestli dostanem dneska bura muzem nakonec skoncit treti nebo ctvrty vid

scr napsal:
Nooo chtelo by to dneska udelat bod..to bych byl klidnejsi...protoze jestli dostanem dneska bura muzem nakonec skoncit treti nebo ctvrty vid

První rozhoduje vzájemnej zápas mám pocit, takže pokud porazíme za 14 dní BATE, tak je dneska fuk, jak to dopadne. Ale takovýhle prognózy nemám rád. Chtěl bych, aby sme hráli dobře a když prohrat, tak třeba 4:3, aby jsme potvrdili status "nejzábavnější tým" LM. :)

Abaddon napsal:
scr napsal:

První rozhoduje vzájemnej zápas mám pocit, takže pokud porazíme za 14 dní BATE, tak je dneska fuk, jak to dopadne. Ale takovýhle prognózy nemám rád. Chtěl bych, aby sme hráli dobře a když prohrat, tak třeba 4:3, aby jsme potvrdili status "nejzábavnější tým" LM. :)

Je to tak.

Sestava se mi nelíbí
Nemá cenu tady špekulovat, vlastně nad čímkoliv
Dneska hoši, prosím, NEPOSERTE TO!
DAJE :daje:

Že vyhrajeme nečeká ani nevější optimista. Já chci aspon ať nedostanem moc golu a neuděláme další ostudu.

no ja tu nejdem nič kalkulovať, dúfam len, že to chalani nejak extra nepokazia, DAJE ROMA!!! :sala:

Code:
http://cricfree.sx/watch/live/barcelona-vs-roma-live-streaming
pozerám na sky a ide bez sekania zatiaľ...