Abaddon napsal:Zápas nesedl vůbec, první prohra v sezóně a někteří tu odvolávají Mourinha, hráčům nadávají do kokotů a co si budem povídat...ubohej kokot je jen fanoušek, kterej tohle píše.
No co, kurva, zápas debil. Prohrávání po neskutečný chybě tě vždycky srazí dolů, druhej gól Byl Patricia, pak jsme dali tyč a z další šance zas dostali. Prostě smůla, první zaváhání, jde se dál.
Jinak mě poslední dobou vytáčí Pellegrini. Šel hrozně dolů, zpomaluje hru, je nepřesnej a nedůraznej a nechápu jeho snahu chodit 1v1 nebo 1v2, kličku vůbec neumí. Je to mozek týmu, tady když to nefunguje, tak trpí celá hra.
Líbil se mi asi jen Dybala se Smallingem.
Abaddon napsal:Zápas nesedl vůbec, první prohra v sezóně a někteří tu odvolávají Mourinha, hráčům nadávají do kokotů a co si budem povídat...ubohej kokot je jen fanoušek, kterej tohle píše.
No co, kurva, zápas debil. Prohrávání po neskutečný chybě tě vždycky srazí dolů, druhej gól Byl Patricia, pak jsme dali tyč a z další šance zas dostali. Prostě smůla, první zaváhání, jde se dál.
Jinak mě poslední dobou vytáčí Pellegrini. Šel hrozně dolů, zpomaluje hru, je nepřesnej a nedůraznej a nechápu jeho snahu chodit 1v1 nebo 1v2, kličku vůbec neumí. Je to mozek týmu, tady když to nefunguje, tak trpí celá hra.
Bruntix napsal:Abaddon napsal:Zápas nesedl vůbec, první prohra v sezóně a někteří tu odvolávají Mourinha, hráčům nadávají do kokotů a co si budem povídat...ubohej kokot je jen fanoušek, kterej tohle píše.
Vidíš to, a ja by som bral, aby sa Mou pakoval ešte pred sezónou.
Odhliadnúc od toho to bol taký zápas blbec, ale aj tak je 4:0 na lídra tabuľky veľa.
Abaddon napsal:Bruntix napsal:Abaddon napsal:Zápas nesedl vůbec, první prohra v sezóně a někteří tu odvolávají Mourinha, hráčům nadávají do kokotů a co si budem povídat...ubohej kokot je jen fanoušek, kterej tohle píše.
Vidíš to, a ja by som bral, aby sa Mou pakoval ešte pred sezónou.
Odhliadnúc od toho to bol taký zápas blbec, ale aj tak je 4:0 na lídra tabuľky veľa.
Po tom, co pro Řím vyhrál první evropskou soutěž? Po tom, co se díky němu podařilo přitahnout snad nejlepší posily v historii? Slušný level fandění, smekám před tebou!:Ok:
![]()
Mick napsal:Abaddon napsal:Bruntix napsal:Vidíš to, a ja by som bral, aby sa Mou pakoval ešte pred sezónou.
Po tom, co pro Řím vyhrál první evropskou soutěž? Po tom, co se díky němu podařilo přitahnout snad nejlepší posily v historii? Slušný level fandění, smekám před tebou!:Ok:
![]()
Neviem moc čo má spoločné názor na trénera s tým aký je niekto fanúšik.
Áno Mourinho vyhral KL čo Rím naozaj velmi potreboval konečne nejakú trofej a zato mu môžeme zatlieskat ale pozrime sa nato pragmatický. Každý super v KL bol taký že Rím bol favorit mozno až na Leicester ktorý bol vtedy aj v lige niekoľko zápasov bez výhry. Taliansky pohár 0 bodov a liga tiež veľká bieda. Tento rok to podľa mňa vyzerá rovnako. 10 bodov je pekných až pokiaľ si neuvedomis že 6 znich sa získalo na novacikoch čo majú po 5 kolách spolu 1 bod. Navyše Mourinhov štýl je otrasne nudny a ani jemu sa nedarí presvedčiť hračov aby nejako extra bojovali.
Ale tak áno máme začiatok sezony a má k dispozícii určite jeden z najlepších kádrov za USA éry a malo by sa to ukázať a možno kritikov umlči ale osobne neverím že to bude lepšie ako minulý rok.
Abaddon napsal:Po tom, co pro Řím vyhrál první evropskou soutěž? Po tom, co se díky němu podařilo přitahnout snad nejlepší posily v historii? Slušný level fandění, smekám před tebou!:Ok:
![]()
HugoBoss27 napsal:José Mourinho byl vyhlášen trenérem měsíce za srpen. Jeho AS Řím získal v úvodních čtyřech zápasech deset bodů a drží se jen o skóre za první Atalantou