5. kolo Turín Roma

Nemyslím si, že bychom si zasloužili něco víc než remízu. Vzadu jsme často neorganizovaný, rozehrávka zezadu kolikrát jak v dorostu nebo starších žácích (nákop na prvního HALVA), dybala je fyzicky na kusy, nemáme žádnej nápad... Bída

Já jsem se k tomu dostal až v 65. minutě a musím teda říct, že z té obrany mi teda dost mrazí.

scr

Já bych tak kriticky nebyl. Musíme rict ze Turin je ve forme a ba naopak si myslím ze nase obrana fungovala skvele a až na střely ze střední vzdálenosti se k nicemu nedostali. Kristensen tedy dost slabej a nechapu ze ho po těch kixech a neschopnosti poslat dobrej centr nestridal. Dybala neviditelnej… Lukaku dělo..doufám ze mu vydrzi zdravicko , protože většinu doteku s balónem ho jednak dokaze podrzet a hlave dat i gol..Je proste videt, ze je to extratrida. Jdeme dal a verim ze se dostaneme nahoru

Sent from my iPhone using Tapatalk

Otázka je, co a jak je s tím Smallingem, jak jsem se včera ptal... Nicméně taky mám pocit, že ač to z naší strany nebyla bůhvíjaká hitparáda (slabý Kristensen, Paredes, Shaarawy taky nic extra včera), tak oni prakticky nic neměli a nebýt té laxnosti před standardkou, vyhrálo se.

Jasně remízovy zápas žádná hitparáda ale taky žádný průser až teda na to že se nevyhralo.Jestli nebude střídat hráče budeme na tom mnohém hůř, nechápu proč nezměnil zálohu a trochu to neoživil taky nerozumím proč Belotti nedostane aspoň 30 minut na place😉Že Lukaku bude hrát 90 minut s tím problém nemám hraje dobře a je cítit ale potřebuje lepší servis a to bohužel zatím od našich obránců a záložníků nedostává.Bo hrajeme na 5 beku a ti se prostě nehybaji a jsou prostě bez nějaké větší snahy hrát do útoku, raději balóny vracejí zpět a to je k hovnu.Vsak ani včera nebylo hodně šancí z naší strany to je prostě Mourkuv styl