5.kolo ROMA - Verona

Verona bude hodne nebezpecna, maji vepredu dost technicky a rychly hrace. Zvlast Orban a Giovane budou dost zlobit.

Útočník co dal za 25 zápasu v lize jeden gól... No tomu už nevěřím, ale rád se budu mýlit.
Potešil by som sa keby dal aj dovbyk aj ferguson konečne ..
veľmi dôležitý zápas treba ho zvládnuť a vyhrať aby sme sa držali čela tabuľky ..

Máme z prdele kliku že tu bránu střeží Svillar s tetováním od balónu na obličeji 😂 to se stát Pelemu (mj hraje velmi dobře zatím) tak je už v nemocnici ;))

No prvý polčas za nami .. kone a cristante nič neviditeľný aj so soulem . Pellegrini sa snaží len chyba zápasová prax , dovbyk na jednu dobrú vec spraví 3-4 zle aj keď dal konečne gól .. za mňa zatiaľ najlepší celik . Dal by som namiesto wesleyho renscha ktorý je aktuálne lepsi , namiesto souleho el sha a možno vymeniť jedného z dvoje kone cristante ..
každopádne ako sa písalo , Verona hryzie a mala viac šancí ako my

Fotbal teda příšernej. Verona měla vézt. Gibson v hledišti, toho musí trefit šlak.

nalejme si čistého vína ,hráme futbal na hovno a nedá sa ZATIAL na to pozerat,ale dajme Gasperinimu cas v dusnom rímskom prostredí,ja mu úplne verím.....čo je hlavne zbierame body ,keď sa pozrieme kde sme boli v tabuľke presne pred rokom na dne a ukrižovaný.....viac ako výhra ma potešil koniec zapasu ,keď neuznali Hellasu gól a nás nový Alison SVILAR Becker má 4 čisté konto za 5 zápasov ,klobúk dole dnes zachytal znova bravurne.12 bodov a skóre 5-1😂😂😁 mala poznámka,Cristante znova nabehal najviac za zápas 💪🦿poďme od zápasu k zápasu GRAZIE ROMA 🐺🐺🐺

viac ako výhra ma potešil koniec zapasu ,keď neuznali Hellasu gól a nás nový Alison SVILAR Becker má 4 čisté konto za 5 zápasov ,klobúk dole dnes zachytal znova bravurne.12 bodov a skóre 5-1😂😂😁 mala poznámka,Cristante znova nabehal najviac za zápas 💪🦿poďme od zápasu k zápasu GRAZIE ROMA 🐺🐺🐺

Přesně, přál jsem to Milemu jak sviňa, aby to neuznali 🫡😂

nalejme si čistého vína ,hráme futbal na hovno a nedá sa ZATIAL na to pozerat,ale dajme Gasperinimu cas v dusnom rímskom prostredí,ja mu úplne verím.....čo je hlavne zbierame body ,keď sa pozrieme kde sme boli v tabuľke presne pred rokom na dne a ukrižovaný.....viac ako výhra ma potešil koniec zapasu ,keď neuznali Hellasu gól a nás nový Alison SVILAR Becker má 4 čisté konto za 5 zápasov ,klobúk dole dnes zachytal znova bravurne.12 bodov a skóre 5-1😂😂😁 mala poznámka,Cristante znova nabehal najviac za zápas 💪🦿poďme od zápasu k zápasu GRAZIE ROMA 🐺🐺🐺

Hrame ucelne ako za Mourinha len mame to stastie ze zbierame body. Co by sme dali zato aby po minule roky sme mali v 5 tich zapasoch 12 bodov.

hra smerom dopredu je velmi slaba ale obrana na cele so Svilarom nam vyhrava zapasy.

Suma sumárum slabý výkon vpredu veľmi ale naša obrana je výborná teda skôr to tam držia stopéri a svilar je topka za mňa muž zápasu.. za mňa chyba vpredu pokoj a hráč čo to zoberie na seba nakoľko dnes soule neviditeľný , dovbyk dal konečne gól inak mal už asi len 2-3dobre veci. Pellemu chyba zápasová prax ale mal svetle momenty. Dnes ani Kone nehral svoj štandard povedzme si.
Bolo to veľmi slaboduche aj keď Verona hrala dobre až nepríjemne. Dovolím si tvrdiť , že keby bol na lavičke mou alebo ten chmulo juric tento zápas by sa nevyhral. Forma sa ladí dôležité sú body a to extrémne nakoľko ta liga je veľmi vyrovnaná tento rok. Čaká nás ťažký los tak uvidíme kde budeme za 5 zápasov .
Dajeeee

pockejme az bude kadr pohromade..jsem zvedav…Dybala,Bailey
Takove ciste konta a tvrde body tmeli kadr
Forza Roma🟨🟥