5. Kolo Roma - Udine

Neviděl jsem, čtu jen reporty a podle všeho fakt špatnej výkon. Jenže berme to tak, že tyhle zápasy má každej tým a tyhle výhry silou vůle mají obrovskou váhu. Ten tým je vyždímanej, José se drží stejný sestavy, snad nás to nějak nedožene.
Mimochodem v sestřihu to vypadalo, jakoby Califiori před tou gólovou náhravkou měl každou chvíli upadnout, zajímavej projev. :)
Lazio o víkendu dáme! :)

Abaddon napsal:
Neviděl jsem, čtu jen reporty a podle všeho fakt špatnej výkon. Jenže berme to tak, že tyhle zápasy má každej tým a tyhle výhry silou vůle mají obrovskou váhu. Ten tým je vyždímanej, José se drží stejný sestavy, snad nás to nějak nedožene.
Mimochodem v sestřihu to vypadalo, jakoby Califiori před tou gólovou náhravkou měl každou chvíli upadnout, zajímavej projev. :)
Ustal to výborně, byla to celý trošku náhoda, ale je fajn, že to zkusil a zrovna to vyšlo

Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk

Sushi napsal:
Abaddon napsal:
Ustal to výborně, byla to celý trošku náhoda, ale je fajn, že to zkusil a zrovna to vyšlo

Pravda. :) Já ten projev neshazuju, naopak ta koordinace i technika zaslouží pochvalu. :) Jen to prostě vypdalo zvláštně, ale to je nepodstatný. :)

danko10 napsal:
Calafiori je tiež hrôzostrašný, lenže sa mu to zatiaľ toleruje, lebo je odchovanec. Vytiahol by som zo záhrobia Santona. V časoch, kedy je na bekoch dokopy cca jeden a pol futbalistu sa, podľa mňa, nie je na čo hrať.
I mistr tesař :D

Sushi napsal:
danko10 napsal:
Calafiori je tiež hrôzostrašný, lenže sa mu to zatiaľ toleruje, lebo je odchovanec. Vytiahol by som zo záhrobia Santona. V časoch, kedy je na bekoch dokopy cca jeden a pol futbalistu sa, podľa mňa, nie je na čo hrať.

Včera bol dobrý, podľa teba? Ja ho inak vôbec nechcem haniť, mladý taloš, riman, to chceme, jasné. Ale chlapec nemá na ligový fotbal ani omylom.

Včera nebyl dobrý nikdo
frajerovi je devatenáct, jako třetí bek má sbírat minuty a ne celý zápasy třikrát v tejdnu
Ukazuje se, že ten tým rozhodně není tak kvalitní, jak se zdálo...
a Santona prosím ne

Tak ofenzivu si troufnu říct máme Dobrou jen by to Mourek měl více střídat plus gólman Patricio zatím super, problém jsou beci (nejlepší nás bek je zraněný jeho náhrada zraněná ,3 borec je mladý kluk dostal se do sestavy kola kde neměl být a celkem horel ale dál bych mu čas, asistenci měl super ikdyz to vypadalo všelijak 😁) na pravé straně máme jediného chlapa a je vidět že to je na něho moc což se brzo projeví bohužel buď Santon nebo určitě v zimě musí dojít a myslím si že to bude i priorita číslo jedna a pak tu mame Bryana (jestli bude hrát všechno tak to nás zabije) jsem na něho upřímně alergický v zápase neudělal nic dobrého a jak malém ztratil balón u naší 16tky tak mě málem jeblo!!! Celkově si myslím že ten tým není úplně špatný ale samozřejmě nejsme PSG že si ukážeme a ten hráč přijde 😉 na Mrdky bych to dál tak Patrício - Karsdorp, Mancini, Smalling, Ibanez - Diawara, Veretout - Pérez,Shomudorov, El Shaarawy - Abraham

danko10 napsal:
Sushi napsal:
danko10 napsal:

Včera bol dobrý, podľa teba? Ja ho inak vôbec nechcem haniť, mladý taloš, riman, to chceme, jasné. Ale chlapec nemá na ligový fotbal ani omylom.
Nevím, zapnul jsem to až v druhý půli a vesměs jsem viděl kulový. "Soudím" teď jen podle toho, co se tu píše.