5. Kolo Roma - Udine

masterhunter napsal:
Pak nebuď pověrčivej. To máte za ten hejt Calafioreho.
Ono objektivně minutu předtím málem zavinil gól. Ale pak si dal stometrovej sprint, málem u něj umřel, ale nakonec to k Tammymu dostal. Paráda.

K té obraně. V neděli s mrdkama musí hrát Smalling. Vina by se též hodil.

Daje!!!

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

scr

Tlačíme, šance jsou, ale vzadu propadáte …smalling na plac.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Též jsem si říkal že se vyvrátí 😁😁😁 naštěstí Teda nee ale je pravda že v obraně máme dost problémů a to ještě proti nám nehrála taková Neapol stím musí něco dělat.zacatek zápasu jsme měli skvělý jsme lepší chce to gól ať se uklidní :Ok: vadí mi Bryan ale to už je asi zažité a mám to v sobě 😂

pasta napsal:
Též jsem si říkal že se vyvrátí 😁😁😁 naštěstí Teda nee ale je pravda že v obraně máme dost problémů a to ještě proti nám nehrála taková Neapol stím musí něco dělat.zacatek zápasu jsme měli skvělý jsme lepší chce to gól ať se uklidní :Ok: vadí mi Bryan ale to už je asi zažité a mám to v sobě 😂

Cristante tam pokazil pár balónu a nechal se dvakrát jednoduše obrat o míč, ale jako hrůza to není. Mě osobně vytáčí Zaniolko. Ti černoši dva proti němu jsou daleko silnější. Pérez i Elsha jsou v daleko lepší formě.

scr

No taktika nastavena drtka a vydrzet se moc k našemu kadru nehodi

Sent from my iPhone using Tapatalk

A jako upřímně. Myslel jsem si že s Mourinhem to půjde nahoru. Bohužel to vůbec není trenérem. Nemáme žádný extra tým. A dnes vedeme naprosto nezalouzene.

3 body zlaté ale ten výkon v 2 poločase to teda bylo!!! Fyzický úplně v háji jen Abrahám makal ale co udělá sám.na derby chci vidět Péreze a Elshu ti makaji ještě k Bryanovi co udělal dneska dobře??? Maximálně nahrávky zpět na beky toho hráče nemám rád!!!!body jsou výkon ostudný doma

Tam se jim hned na začátku měly nasypat dva, tři a byl klid. Příležitosti byly. Žozé, vycvičen Hellasem, se to pokusil zavřít, ale ono to nějak nefungovalo. Výsledkem jsou sice 3 body, ale taky vykartovaný kapitán na derby s mrdkama. Smíšené pocity, velmi.

Odesláno z mého Hammer_Energy_2 pomocí Tapatalk

Druhy poločas velký špatný. Redka jde i za Josem. Nevím proč ho nevystridal. Takže derby bez nejlepšího chlapa momentálně. Bude to první velká zkouška, jsem na to zvědavý.

Daje Roma a Daje masterhunter vítězná vlna je zpět

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Utrpěli sme výhru
fyzicky jsme úplně v hajzlu, takhle se akorat někdo brzo zraní
Je mi líto, co se stalo ze Zaniola
Vina by uz mohl bejt na Lazio, Miki by mohl nastred misto Pelleho

Ta Zaniolova hlavička z půl metru do tyčky byla krásným a zároveň smutným odrazem jeho momentální formy. Já mu ale věřím, bude to trvat, ale půjde nahoru

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Myslel sem že když pošlou Abrahama k nám,tak to tu odchodí s nechuti jak Džeko....hovno ....ten borec běhá tam a zpět plný motivace👍
Jak se psalo....teď bude pořádná zkouška ....bez Pelleho a proti top 5
Dnes to beru jako celek tzn. 3b
Pojďme na mrdky :lazi2: